Общество

"Все жаждут новых побед": у Миколаєві нагородили кращих футболістів за результатами літнього кубку міста (Відео)

31 жовтня на Центральному міському стадіоні міста Миколаєва відбулось урочисте нагородження учасників змагань за першість літнього кубку з футболу.

В турнірі всього брали участь 31 команда (другої, першої та вищої ліг). Однак в цей вечір нагороди отримали кращі з кращих.

Яскравим представником турніру першої ліги є команда «Ольвія», яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», що розташоване в Корабельному районі.

Команда від самого початку задавала ритму на полі та довгий час трималась лідером турнірної таблиці, однак вже наприкінці змагання трохи здала позиції команді «Роллер-центр» та опинилась на другому призовому місці.

Завітала на спортивну подію і кореспондентка інтернет-видання «Корабелів.Інфо», яка поспілкувалась з командою портовиків про отримані результати та подальші перспективи на майбутнє:

“Изначально стояла задача занять первое место, но мы, в принципе, довольны и вторым, поскольку команда не частоимеет возможность тренироваться, состоит из работников портовой отрасли, почти все игроки — «возрастные» (по футбольным меркам).

Команда всегда находится в поиске укрепления, учитывая то, что в скором времени будем принимать участие в зимнем первенстве города, будем играть в высшей лиге по итогам летнего чемпионата (заняли призовое место — вышли в высшую лигу). Зимнее первенство всегда рассматривается как подготовка к летнему чемпионату, поэтому еще будем приглашать ряд молодых футболистов, наигрывать, усиливать состав.

Все в форме, все хорошо настроены, все жаждут новых побед. Большое спасибо профкому  и руководству нашего предприятия за то, что поддерживали нас на протяжении всего года”, — каже Віктор Ходоровський.

Нагороджували команди кубками та грамотами з відзнакою Ігор Пономаренко (голова федерації футбола міста Миколаєва) та одна з депутаток Миколаївської міської ради.

Голова ФФММ, вітаючи команду «Ольвія», зазначив, що вони довгий час були лідерами, однак щось не вистачило команді (можливо, досвіду), тому їм вручається «срібло».

Однак на цьому відзнаки не завершились. Не лише командним «сріблом» поповнили свою скарбничку «Ольвійці». Так, перше місце та звання кращого бомбардира першої ліги отримав Антон Колихалов, звання кращого півзахисника — Віктор Ходоровський.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button