Общество

"Строкато, весело, дружно і смачно": ліцеїсти Корабельного району провели благодійний ярмарок

Наприкінці минулого тижня Миколаївський економічний ліцей №1, розташований у Корабельному районі, провів традиційний благодійний осінній ярмарок.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ліцею у соцмережі Facebook:

«Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить благодійний осінній ярмарок у Миколаївському економічному ліцеї №1.

25 жовтня від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовану вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити. Відбувався ярмарок на подвір’ї ліцею, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве», — йдеться у повідомленні.

Найбільше продавалися, звичайно, солодощі – торти, пироги, тістечка, печиво різноманітних видів та форм, желе, млинці з сиром, пиріжки. Хоча були в асортименті й звичайні «несолодкі» страви – канапки у неймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура».

Ліцей подякував за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї цікавої та потрібної справи.

Кошти у розмірі 4 000 грн, які вдалося зібрати, будуть розподілені адресно на лікування онкохворих дітей.

«Наші учні, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших», — підкреслило керівництво навчального закладу.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button