Общество

В Корабельному районі відбудеться урочисто-меморіальний захід «Слава визволителям України!»

Шановні жителі та гості Корабельного району!

Дорогі ветерани війни, учасники бойових дій, діти війни!

28 жовтня вся наша країна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії – 75-ту річницю вигнання нацистів з України.

Відзначення цієї дати встановлено Указом Президента України у 2019 р. з метою вшанування подвигу українського народу в боротьбі за свободу, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Саме 28 жовтня 1944 р. відбулося остаточне вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної України та було покладено край поневоленню нашої території нацистами.

З метою відзначення 75-ї річниці вигнання нацистів з України та вшанування усіх визволителів, які не шкодували свого життя заради миру на рідній землі, 28 жовтня в Корабельному районі відбудеться урочисто-меморіальний захід «Слава визволителям України!» з покладанням квітів о 10:00 біля пам’ятника «Воїну-визволителю» (вул. Ольшанців, 66).

Організатори заходу (серед яких адміністрація району, ДК «Корабельний» та інші) запрошують усіх  вшанувати разом пам’ять воїнів, які віддали своє життя в боях за визволення України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button