Происшествия

В Николаеве стреляли в ходе пьяного конфликта, - СМИ

Вечером в воскресенье, 27 октября, на ул. Большой Морской в Николаеве из-за конфликта один мужчина достал пистолет и начал стрелять.

Об этом «Новостям-N» сообщили очевидцы происшествия.

«Двое мужчин шли по ул. Большой Морской в направлении ул. Лягина и громко о чем-то спорили. Возле кафе «Магнум» (бывшая «Хурма») один из мужчин в ходе словесной перепалки достал пистолет и произвел несколько выстрелов.

По предварительным данным, никто в инциденте не пострадал. Свидетели говорят о том, что у обоих участников конфликта налицо были признаки алкогольного опьянения», — сообщает интернет-издание.

В то же время, в полиции сообщили, что ни одного выстрела хулиган совершить не успел.

«У Миколаєві поліцейські припинили дії нетверезого хулігана, який дістав пістолет біля піцерії

Близько 18:20 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у закладі на вул. Велика Морська порушує громадський порядок чоловік та демонструє зброю.

На місці події правоохоронці з’ясували, що хуліганські дії нетверезого відвідувача припинили двоє чоловіків, а коли вивели його на вулицю, той дістав пістолет. Жодного пострілу здійснити хуліган не встиг.

Наряд патрульних поліцейських відібрав зброю, попередньо, пневматичної дії, і доставив громадянина до відділку поліції.

Свої дії 38-річний правопорушник, який раніше вже мав проблеми з законом, пояснив надмірною кількістю вжитого спиртного.

Зброю співробітники Центрального відділу поліції відправили на дослідження. Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України «Хуліганство», санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років», — сказано в сообщении полиции.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button