Общество

"Главное сокровище - у нас в сердце": першачки зустрілися з письменницею Тетяною Купрієвич

Зустріч відбулася в бібліотеці-філії №18

Цей материал також доступний

У бібліотеці №18 Корабельного району відбулася зустріч учнів 1-А класу Миколаївської загальноосвітньої школи імені Олега Ольжича із миколаївською письменницею Тетяною Купрієвич, яка мешкає в Корабельному районі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала головний бібліотекар бібліотеки-філії №18 для дорослих Лілія Полковниченко.

«Свої перші вірші Тетяна почала писати у вісім років та й спілкування з дітлахами для письменниці одне задоволення. В ході зустрічі письменниця розповіла про свої книги для дітей «Съедобная азбука», «Карнавал», «Азбука имён», «Друг», «Нарисую словами». Також Тетяна — автор чудових книг для дорослих «Размышления», «Счастье», примірники яких є в нашій бібліотеці», — написала вона.

За її словами, всім присутнім випала змога послухати вірші у виконанні автора з книг «Съедобная азбука» та чудовий вірш про осінь із збірника віршів «Карнавал».

Саме цей вірш надихнув Лілію влаштувати майстер-клас по виготовленню кольорових парасольок з кольорового паперу, які вийшли пречудово завдяки допомозі всіх дорослих, що прийшли на захід.

Спілкуючись з автором книг, діти відгадували загадки, додавали риму рядкам віршів, влаштували невеличку віршовану виставу. А коли дітлахи заплющили очі і слухали вірш, які читала авторка, то здавалось, що у цю мить всі потрапили у чарівну країну із казки «Попелюшка». Все чарівництво Тетяни Купрієвич закладено в іі любові до дітей і до найдорожчої дитини в світи — свого сина.

«…Я открываю ладонь своего ребёнка и вкладываю в неё то, что осталось на этой тропинке — уцелевшую ракушку в песке… Он улыбается, и я понимаю, что самое главное сокровище мы уже нашли — оно у нас в сердце», — ці слова із книги Тетяни Купрієвич «Размышления».

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

    1. А чем плоха? Никого не убили и никто ничего не украл? Печаль, разочаровали, о местных созидающих людях и о детях написали!
      Спасибо библиотеке, что пытаются хоть что-то позитивное нашим детям оставить в памяти!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button