Происшествия

16 жовтня на Донбасі загинув морпіх з Миколаївської бригади, ще одного бійця поранено

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі у середу, 16 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 30 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий загинув, ще одного поранено, — повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

На сторінці 36-ї окремої бригади морської піхоти, що дислокується у м. Миколаєві, уточнили:

«Близько 21:00, під час обстрілу противником позицій наших захисників, отримав несумісне з життям поранення старший матрос Криль Степан Валерійович.

Степан був родом із Луганщини, з 2015 року став на захист Батьківщини, вчора він відійшов до війська небесного. Спочивай з Богом, брат-морпіх…»

Ворог обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики здійснили 23 обстріли: сім разів біля Водяного, тричі неподалік Авдіївки, двічі у районі Пісків та біля Лебединського і Мар’їнки, а також біля Пищевика, двічі неподалік Чермалика та Талаківки, у районі Новомихайлівки та поблизу Тарамчука.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 7 обстрілів: тричі неподалік Луганського, біля Зайцевого, Золотого, Новозванівки і Катеринівки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button