Общество

На Миколаївщині розпочалась безкоштовна навчальна програма з підприємництва для ветеранів АТО/ООС

14 жовтня в Миколаївській облдержадміністрації презентовано безкоштовну навчальну Програму з підприємництва для ветеранів та учасників АТО/ООС від Київської школи економіки.

Про це повідомляють в прес-службі Миколаївській ОДА.

Учасники Програми отримають можливість опанувати основи бізнес-планування, маркетингу, фінансів, продажів та побудови й управління командами. Кожен матиме змогу розробити власний бізнес-план за підтримки досвідчених викладачів KSE та випускників минулих хвиль навчання.

Програма розрахована на 2,5 місяці та передбачає 10 навчальних модулів: кожен модуль – один повний навчальний день на тиждень та навчальні матеріали для самоопрацювання.

«Участь у цьому проекті для Миколаївщини є дуже важливою, адже серед миколаївських учасників АТО/ООС багато тих, хто хотів би розпочати власний бізнес, однак потребує розширення знань і підтримки у своєму починанні. Впевнений, що участь у навчальній програмі дозволить нашим захисникам швидко освоїти основи бізнес-планування, маркетингу, інших, необхідних для започаткування власної справи знань, а також допоможе втілити омріяне у життя», – коментує голова обласної державної адміністрації Олександр Стаднік.

Київською школою економіки вже було проведено чотири хвилі навчання для більш ніж 100 учасників, які разом реалізували близько 50 проектів.

П’ята хвиля програми передбачає безкоштовне навчання у Миколаєві для представників з Миколаївської, Херсонської та Одеської областей.

Навчання проводиться Київською школою економіки спільно з організаціями-партнерами за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” та ГС “Рух ветеранів України”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. "серед миколаївських учасників АТО/ООС багато тих, хто хотів би розпочати власний бізнес"
    Що такэ, пограбувалы Донбас, та не знають куды гроши вкласты?

    1. муд.к,что бы ты так грабил пацаны многие от туда пришли только здоровье там оставили.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button