Общество

«Супер-стар»: Університет третього віку в Корабельному районі розпочав новий учбовий рік

Вже стало доброю традицією в яскраві осінні дні проводити у відділенні денного перебування Корабельного району святковий захід з нагоди початку нового учбового року в «Університеті третього віку». От і на минулому тижні у відділенні відбулася велика святкова програма з цього приводу.

Ведучі заходу нагадали всім присутнім, які факультети відкриті у цьому році і хто з фахівців та волонтерів буде проводити заняття.

Колектив хору «Журавушка» та чоловічий квартет «Супер-стар» порадували всіх присутніх своїми виступами. Лунали веселі українські пісні та гуморески. А сценка про студентів, яку показали Н. Меркулов та І. Каламурза, розсмішила всіх глядачів. Присутні в залі активно підтримували оплесками та співом учасників концерту та дарували артистам квіти.

Святкова програма пройшла в радісній та піднесеній атмосфері. Відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам заходу за активну участь та запрошує до співпраці мешканців району.

Шановні пенсіонери! Якщо Ви бажаєте цікаво, з користю та гарним настроєм провести свій час, дізнатись та навчитись чогось нового, приходьте у відділення денного перебування, Вас з радістю чекають за адресою: пр. Богоявленський, 301/2 (тел. 64-50-61).

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Якщо в нас так, то в Росії це буде несанкціонованим зібранням, або "університетом третього пришестя христа".
    Нарешті люди почали збиратись не заради міцної.

  2. Хоть голоса и слуха у меня и нет, соседи говорят "дура" и крутят пальцем у виска, но когда душа поет- все получится

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button