Общество

«Нехай удача буде з тобою»: учень 8-го класу став президентом економічного ліцею в Корабельному районі

У Миколаївському економічному ліцеї №1, який розташований у Корабельному районі, відбулися вибори президента парламенту лідерів учнівського самоврядування «Вітрила майбутнього», які були організовані та проведені за всіма законами демократичного суспільства.

Як йдеться у повідомленні на сторінці ліцею, передвиборча кампанія тривала два тижня. Протягом неї кандидати на посаду президента провели масштабну піар-акцію, зустрічі з виборцями, учнями 8-11-х класів, під час яких презентували свої передвиборчі програми, ділились планами на майбутнє.

«9 жовтня відбулися вибори, у яких брали участь учні 8-11-х класів, вчителі. Кожен, хто прийшов на вибори, отримав бюлетень та зміг висловити свою думку щодо кандидатів на посаду. Вибори були таємними, виборчі бюлетені вкидали до спеціальних скриньок. Відкриття скриньок відбулося в той же день у присутності членів виборчої комісії. За підрахунком голосів, більшість виборців проголосували за учня 8-Б класу Шаповал Андрій, тож його обрано президентом парламенту учнівського самоврядування. Пост віце-президента виборола Цвігун Дар’я, учениця 9-А класу», — йдеться у повідомленні.

Про перемогу Андрія на виборах урочисто оголосила член ліцейної виборчої комісії Євангеліна Козакова. Нового президента щиро привітала директор ліцею Лариса Шалар та вже колишній президент парламенту Сергій Верьовка. Вони побажали успішної, творчої та плідної роботи на посаді.

«Нехай удача буде з тобою, нашого ліцею новий ПРЕЗИДЕНТ!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button