Культура

Вихованці школи мистецтв з Корабельного району стали дипломантами міжнародного конкурсу, що пройшов в Російському Саратові

«Подарунком до Дня вчителя можуть стати не лише квіти, а й перемоги та успіхи вихованців, в яких педагоги вкладають і знання, і власну душу», — як повідомляє Управління з питань культури та охорони культурної спадщини  Миколаївської міської ради, саме такий подарунок зробили своїм викладачам Овсянникова Катерина та Овеснов Анатолій, вихованці Дитячої школи мистецтв №2, розташованої у Корабельному районі міста.

«На VІ Міжнародному конкурсі художніх робіт дітей та юнацтва у місті Саратов (Росія) учні школи отримали дипломи ІІ ступеню. Представлені ними роботи «Народження казки» та «Космічна музика» передають неповторний світ фантазій, простору та чуттєвість дитячих мрій. Глибину картин помітили не лише судді, але й усі присутні на заході», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

      1. В Саратов - да, не ездить. Как и в другие города РФ.
        Кажись есть все возможности развивать культуру в странах-ЕС, там так же проводятся множество фестивалей, только уровень культуры несколько иной.

        1. в частности, одна из этих работ получила награду за:
          "Пушкинский день России"

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button