Происшествия

Викрадений в Корабельному районі автомобіль розшукали за допомогою системи «Гарпун»

Вдень 1 жовтня відеокамери миколаївського комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр», під’єднанні до інформаційної підсистеми «Гарпун» інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції», зафіксували автомобіль MAZDA, що перебував у розшуку правоохоронців Корабельного відділу поліції за фактом його незаконного заволодіння.

Як повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області, транспортний засіб екіпаж патрульних поліцейських зупинив на виїзді з обласного центру.

Для подальшого з’ясування обставин автомобіль разом із водієм правоохоронці доставили до Корабельного відділу поліції. З’ясувалось, що водій взяв авто у свого товариша, який нещодавно придбав автомобіль без укладання угоди купівлі-продажу. Наразі правоохоронці вилучили автомобіль та проводять подальші слідчі дії.

«Нагадуємо, що на території міста Миколаєва розміщені та функціонують ряд пристроїв зовнішнього відеоспостереження, які перебувають на балансі комунального підприємства, оснащених функціями автоматичного розпізнання номерних знаків транспортних засобів, та інтегрований із інформаційними системами Національної поліції України.

Шановні автомобілісти, звертаємо вашу увагу, що перед придбанням нового транспортного засобу ви можете перевірити автомобіль на предмет його розшуку, скориставшись сервісом МВС України «Транспортні засоби у розшуку» на офіційному сайті http://wanted.mvs.gov.ua. А щоб не стати власником авто із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця та покупця», — додали в поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button