Общество

Секатори для любителів дачного відпочинку: як їх вибрати

Прогрес спрощує людині життя, робить його більш простим, але відсутність фізичної праці в помірних кількостях дуже негативно позначається на будь-якому організмі. Якщо тільки сидіти за комп’ютером і насолоджуватися комфортом від кондиціонера, то рано чи пізно доведеться зіткнутися з усіма принадами такого проведення часу: гіподинамією, целюлітом, проблемами з серцем, судинами і т.д. А ось помірна активність в саду або на дачі зводять нанівець негативний вплив міського життя і дозволяє непогано нагуляти апетит і подихати свіжим повітрям. Саме тому популярність дач знову стає дуже високою серед людей самого різного рівня достатку і соціального становища.

Щоб отримувати від своєї праці лише позитивні емоції, необхідно мати спеціальний садовий інвентар. Без цього доведеться тяжко: працювати руками без відповідного спорядження може бути важко і неефективно. Після негативного досвіду людина може і зовсім втратити бажання що-небудь робити. Тому краще не пошкодувати грошей, відправитися в популярний інтернет-магазин типу «Клуб рослин» і купити найнеобхідніші речі для успішної роботи в саду і на городі. Що це за речі, без яких не обійдеться жоден дачник? Розберемо це питання більш детально.

Базовий набір інструменту для будинку

Щоб отримати від свого хобі і праці користь, досить придбати зовсім небагато предметів. Найбільш часто по господарству можуть стати в нагоді такі вироби:

садово-огородный инвентарь

  • Секатори, великий вибір яких можна побачити, наприклад, на сторінці https://plants-club.ua/ru/sadovye-nozhnitsy. З їх допомогою проводиться обрізка гілок дерев, чагарників, можна красиво підстригти невелике деревце і зробити його цікавим елементом ландшафтного дизайну своєї території. Ножиці бувають найрізноманітніші: садові, для трави, для кущів, універсальні моделі для всіх перерахованих завдань одночасно. Не варто скупитися — поганими ножицями довго не пропрацюєш. Зазвичай ціна хороших садових ножиць становить 1000-2000 гривень;
  • Пилка. Також важливий елемент майстерні будь-якого господаря. Якщо потрібно спиляти суху гілку на абрикосі або яблуні, напилять трохи дров для багаття або шашликів, підготувати дошки під будь-якої роботи, то без пилки ніяк не обійтися. Звичайнісінька ножівка повинна бути у кожної людини;
  • Лопата. Куди ж без цього простого, але такого ефективного інструменту. З його допомогою ми копаємо картоплю, прибираємо овочі, очищаємо грунт від залишків різних рослин, просто перекопуєм грунт на грядці навесні, щоб в неї було легше і приємніше садити насіння. Відмінно себе зарекомендували лопати фінської компанії Фіскарс, що відрізняються доступною ціною в 300-500 гривень, а також дуже гідним рівнем якості.

      Звичайно, непогано мати дрель, болгарку та ще електропилку для великих обсягів роботи, так як руками людина без спеціальної підготовки багато не зробить. Але це вже для господарів вищого рівня.

На правах реклами

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button