Общество

"Мы против объединения", - в Галицыновской общине прошли общественные слушания

26 — 27 сентября в шести селах Галицыновской ОТО прошли общественные слушания по вопросам объединения территориальных общин: Галицыновского сельсовета, Шевченковского сельсовета и трех сельских советов Снигиревского района в одну территориальную общину и о добровольном присоединении Николаевского сельского совета к Галицыновскому сельсовету.

Так, например, 27 сентября в сельсовете и на детской площадке по ул. Лермонтова в селе Галицыново местные жители могли сделать свое волеизъявление, проголосовав по указанным вопросам.

«Це наша громада і вона найкраща».
МИ ВІДМОВЛЯЄМОСЬ ПРИЄДНУВАТИСЬ до Шевченківської ОТГ і трьох сіл Снігурівськоро району… Всі присутні на слуханнях висловили думку, що не бачуть перспектив цього об’єднання. Кожен мав можливість сказати про те, що це повинно бути добровільним вибором кожного громадянина і всієї громади…», — сказано в сообщении на станице «Галицинівська ОТГ» в соцсети «Фейсбук».

«Мы приняли решение. Мы против объединения с Шевченковской общиной»,прокомментировали на упомянутой странице пост Виктора Сикаленко, который написал:

«…по питанню №1: ОДНОГОЛОСНО жителі громади сказали — НІ ! приєднанню Галицинівської ОТГ до Шевченківської ОТГ або до будь-якої громади Миколаївської області та створення так званої Вітовської ОТГ!!!

За результатами голосування по питанню №2, більшість сказала — ТАК добровільному приєднанню до Галицинівської ОТГ Миколаївської сільської ради!!!

Протоколи громадських слухань будуть опубліковані в понеділок на сайті сільської ради і на офіційних сторінках соціальних мереж. Копії протоколів та реєстраційні списки будуть відправлені в обласні і державні інституції, у стінах яких вирішується стоврення перспективного плану територіальних громад України!!!…»

Напомним, мы писали:
Витовский район хотят ликвидировать и создать на Николаевщине из 19 районов 4 новых

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. А ти розумний корабєл? Ти хоч би трохи уявляєш, що таке три громади? А ти знаєш, що таке впоратися з нашою Панашій на відстані 100 км? А що таке вирішувати питання землі через сесії, на які треба буде їздити за 100 км? А земля - не єдине питання з якого доведеться їздити. Наш район і так дуже незручний через адміністративні органи, тільки Глицинове найближче, а на карті подивіться весь Вітовський район - сотні кілометрів і це незручно.
      Про бюджет навіть говорити не хочу. У нас дуже багато проблем, які корабєл не бачили і не уявляють.
      І до речі, якщо ми - тупе село, то що таке ти?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button