ОбществоСпорт

Футболісти "Ольвії" стали срібними призерами чемпіонату міста Миколаєва 2019 року (Відео)

На цьому тижні підійшов до завершення чемпіонат міста Миколаєва 2019 року з футболу, всі команди провели заключні зустрічі, в яких вирішились остаточні результати турнірної таблиці.

27 вересня на Центральному міському стадіоні команда «Ольвія», яка представляє державне підприємство з однойменною назвою, що розташоване в Корабельному районі, в рамках ігор першої ліги провела зустріч з командою «Арарат».

Арбітрами матчу були Колісник, Капуста, Філон, спостерігачем арбітражу — І. Пономаренко.


Перший тайм розпочався з переваги команди «Арарат», яка не гаючи часу провела вдалу атаку та забила вже на 4-ій хвилині у ворота «Ольвії» (відзначився «араратівець» Максим Іванов).

Однак на цьому боротьба не завершилась: «Ольвія» також не гаяла дарма часу і вже на 17-ій хвилині, після вдалої передачі Віктора Ходоровського у ворота «Арарату» забиває Максим Бурцев.

Далі команди продовжували обмінюватись наступами, однак вирватись уперед нікому не вдалось. Таким чином, перша частина гри завершилася з нічийним рахунком (1:1).

На початку другого тайму ініціативнішими були портовики, які неодноразово проводили атаки. Після порушення з боку команди «Арарат» вдалось забити з пенальті на 64-ій хвилині Віктору Ходоровському.

Але ж «Арарат» не думав зупинятись, намагаючись наздогнати стивідорів. Так, на 73-ій хвилині у ворота «Ольвії» потрапляє другий гол (забив Владислав Фріденберг).

Недивлячись на подальші намагання кожної з команд вирватись уперед, все ж таки гра завершилась з рахунком 2:2.

Після проведеної гри з «Араратом», команда «Ольвія» посідає у турнірній таблиці першої ліги друге місце, поступаючись команді «Роллер-центр».

Окрім цього, команда портовиків має на рахунку перше місце за кращого бомбардира: найбільшу кількість голів (21) за весь період чемпіонату зміг реалізувати гравець «Ольвії» під номером 9 Антон Колихалов.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button