Общество

Нескінченні купи сухого листя та "випадкового" сміття... Про санітарне очищення Корабельного району з 23 по 27 вересня

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались в районі з 23 по 27 вересня.Із залученням підрядних підприємств ліквідовувались звалища гілля та опалого листя по вул.Самойловича, мкр.Причепівка, внутрішньоквартальному проїзді між ЗОШ №54 та ЗОШ №1, вул.Кобзарська, пр.Корабелів, вул.Океанівській.

Виконано прибирання зупинок громадського транспорту по пр.Богоявленському, пр.Корабелів, вул.295 Стрілецької Дивізії, вул.Прибузькій, об’їзній дорозі.

Із залученням громадських працівників, підрядних підприємств ТОВ «Миколаївзеленгосп» та ФОП Звіренко О. М. виконано прибирання від випадкового сміття пр.Богоявленського, пр.Корабелів, вул.Океанівської, вул.Металургів, вул.Глинки, вул.Новобудівної, вул.Айвазовського. Виконано згрібання опалого листя по пр.Корабелів (непарний бік), вул.Океанівській, 38 (дитячий майданчик), Океанівській, 1-Б, внутрішньоквартальному проїзді між ЗОШ №54 та ДНЗ №111.

Із залученням ТОВ «Миколаївзеленгосп» виконано покіс трави за адресою вул.Океанівська, 38 (дитячий майданчик).

Із залученням ТОВ «КАРС КЛІНІНГ» тричі проведено механізоване вакуумне та вологе прибирання доріг району.

«Вкотре закликаємо усіх мешканців берегти чистоту рідного міста, не утворювати несанкціонованих сміттєзвалищ та не палити опале листя. Листя слід компостувати або залишати під деревами як покривний матеріал. За короткий проміжок часу воно перетвориться на добриво. Нагадуємо, що за спалювання опалого листя передбачено адміністративну відповідальність за ст. 152 КУпАП», — йдеться у повідомленні райадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button