Общество

Таємним голосуванням: директором школи мистецтв у Корабельному районі обрали Каріну Крамар

Вчора, 24 вересня, у Дитячій школі мистецтв №2, яка розташована в Корабельному районі міста Миколаєва, на зборах трудового колективу шляхом таємного голосування була погоджена кандидатура Каріни Крамар, яка стала новим керівником закладу.

Як сказано у повідомленні на сайті міськради, на зборах був присутній міський голова Олександр Сєнкевич.

«Як і обіцяв, провів так звані вибори у Дитячій школі мистецтв №2 в Корабельному районі. Це не зовсім офіційний захід — таким чином я намагаюсь дізнатись волю колективу закладу, щоб офіційно вже вкладати угоду з тим кандидатом, з яким хочуть працювати викладачі», — зазначив міський голова.

Мер Сєнкевич повідомив, що підпише контракт з Каріною Крамар та поставив новому керівнику завдання – навести лад в колективі.

«Нещодавно у Дитячій школі мистецтв №2 у колективі виникли розбіжності щодо кандидатів на посаду директора, що спричинило деяку конфліктну ситуацію. Тому проведення такого конкурсу було дуже доречним. У той же час закликав переможницю «виборів» Каріну Крамар навести лад в колективі і об’єднувати викладачів, адже негативна атмосфера не повинна впливати на дітей-вихованців», — резюмував мер.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

    1. как это, устроит? Карина Анатольевна идет РАБОТАТЬ!!! На нее большие надежды по вопросу развития школы. У нее такие планы, а не устраивать кого то.

  1. Ну если там был сенкевич , то ничего хорошего ожидать от директора нельзя, сеня там где женьги

  2. Карина Анатольевна— прекрасный педагог! Лучший организатор! Мои дети у неё занимались и в восторге! Кроме того, у неё есть опыт работы директором школы искусств в другом районе. У неё точно все получится! Давайте ее поддержим!

      1. Откуда ушла? Она продолжает там работать! Просто она по переводу пойдёт! Она часы по вокалу преподаёт в двух школах! Вы хотите ответ или хотите покритиковать?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button