Общество

На фінішну пряму виходить чемпіонат міста Миколаєва з футболу: "Ольвія" отримує дві перемоги поспіль (Відео)

Продовжуємо огляд матчів першої ліги за кубок першості чемпіонату міста Миколаєва. Так, на минулому тижні команда «Ольвія», що складається, в основному, зі співробітників державного підприємства «СК «Ольвія», розташованого в Корабельному районі, провела дві зустрічі на футбольному полі.

18 вересня на Центральному міському стадіоні івдбувся матч «Ольвія» — «Гранд».

Арбітрами цієї зустрічі були: Л. Ізбаш, Р. Трофімчук, С. Репня, спостерігачем арбітражу — М. Герасименко.

Перший тайм обидві команди розпочали активно, проводячи атаки, тим самим ще в першій половині гри реалізувавши кожен по одному голу: на 2-ій хвилині від команди «Ольвія» забиває Євгеній Попов, а на 19-ій у відповідь наносить удару по воротах портовиків гравець «Гранду» Дмитро Шличкін.

Після перерви «Ольвія» згуртувалась та змогла вийти вперед, забивши у ворота «Гранду» ще два голи. Відзначились в цій частині матчу: Антон Колихалов на 58-й хвилині та Віктор Ходоровський, забивши з пенальті на 74-ій.

Остаточний рахунок матчу — 3:1 на користь «Ольвії».


20 вересня (на футбольному полі спорткомплексу «Зоря») «Ольвія» зустрілася з командою «Аметист».

Арбітри — Л. Ізбаш, О. Мерцалов, С. Ріпне. Спостерігач арбітражу — І. Клигін.

Гра від перших хвилин запам’яталась швидкістю команд, великою кількістю яскравих моментів (деякі з яких командам вдалось реалізувати). Першим відкрив рахунок гравець команди «Ольвія» Руслан Єдалов, забивши у ворота «Аметисту» два голи підряд (на 10-й та 17-й хвилинах).

«Аметист» усіма своїми силами намагався завдавати удару у відповідь, декілька разів приблизившись впритул до воріт «Ольвії», однак голкіпер портовиків вчасно демонстрував свою спритність та кмітливість.


У другому таймі «Ольвія» не зупинялась, намагаючись ще більше відірватись від суперника, однак на деякий час ініціативу у матчі взяв «Аметист», що принесло один гол на їх користь (на 45-ій хвилині забив гола Олег Кравченко).

Далі «Ольвія» продовжувала свою боротьбу, розуміючи, що розрив з опонентом повинен бути більшим. Стивідорці робили атаки за атаками, та вже майже наприкінці гри (на 71-ій хвилині) Антон Колихалов забиває гол «Аметисту».

Остаточний результат гри — 3:1 на користь «Ольвії».

На цьому тижні вирішиться доля претендентів на перемогу, оскільки команди вийшли на фінальне (18-е) турнірне коло. Так, 27 вересня команда «Ольвія» зустрінеться на футбольному полі Центрального міського стадіону з останнім своїм суперником в рамках даного чемпіонату — командою «Арарат».

На даний момент «Ольвія» посідає в турнирній таблиці друге місце, поступаючись у кількості 2-ох очків «Роллер-центру».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button