Общество

«Перетворили вулицю на склад», - у приватному секторі Корабельного району не всі дотримуються правил благоустрою

На поточному тижні співробітники відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району провели чергові рейди по вулицях приватного сектору, на предмет дотриманням мешканцями «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 № 28/10.

Як повідомляє адміністрація району, в ході проведення рейдів по вул. Генерала Попеля, Гетьмана Мазепи (вул. Пархоменка) та Кобзарської (вул. Уборевича) виявлено ряд порушень вищезазначених Правил благоустрою, а саме: несвоєчасне видалення карантинних рослин (амброзія полиниста), складування будівельних матеріалів та відходів без відповідного узгодження.

«Змушені констатувати, що мешканці вул. Генерала Попеля перетворили свою вулицю на склад, адже майже біля кожного будинку складуються будівельні матеріали та відходи у величезній кількості (пісок, щебень, каміння, глина, щепа, будівельне сміття, зламані меблі, дрова, тощо…). Даний факт є яскравою ілюстрацією безвідповідальності та ігнорування європейських стандартів зовнішнього вигляду приватного сектору», — йдеться у повідомленні.

В ході рейду видано близько 30 приписів про необхідність усунення порушень та складено 7 адмінпротоколів, які передано на розгляд до адміністративної комісії при адміністрації району.

«Вкотре нагадуємо, що обов’язком кожного власника приватного домоволодіння є утримання у належному стані прилеглої території, що включає у себе прибирання сміття, ліквідацію карантинних рослин та покіс трави. Складування будівельних матеріалів дозволяється на короткий термін для перенесення на власну територію за умови отримання відповідного узгодження в адміністрації району. Порушники Правил благоустрою будуть притягатись до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП – штрафу до 1360 грн!», — повідомили в адміністрації району.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Убедительно просим посетить улицу Княжу (Дыбенко) между №№17/2 и 19. Третий год, куда не обращались о горах мусора, привезённых владелицей участка, который она намерена перепродать. Владелица участка Коноваленко (мы к ней носили на рынок, где она торгует рыбой, и акты, и беседовали с ней, но у неё ответ один: там был мой сын и говорит, что всё в порядке.

  2. Ыыы идеально))) люди привыкли жить в говне как пещерные и орангутанги. Нах их тревожить рейдами))) им норма)

    1. Когда будет хотя бы дороги в этом раене? Не задавался этим вопросом?
      Я вот проживая 25 лет в том раене часто задаю себе этот вопрос, особенно когда на машине едешь

      1. Не будет на Попеля дороги. Я узнавал. Там коллектор на галицыновские очистные проходит. На коллекторе дорогу не ложат(( в любой момент потом и хана дороге перекапывать её всю надо. Так что живём на складе трубе с говном и окраине города

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button