Общество

«Многая літа»: мешканку Корабельного району привітали зі 100-річчям

7 вересня 100-річний ювілей відзначила мешканка Корабельного району міста Миколаєва, ветеран праці, учасник Другої світової війни Марія Олексіївна Поліщук.

Про це повідомила Адміністрація Корабельного району на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Марія Олексіївна народилася у с. Піски Баштанського району Миколаївської області. Працювала на сільськогосподарських роботах, дояркою та нянею у дитячому садку. Марії Олексіївні довелося пройти складний життєвий шлях. Наразі про жінку піклується онука – Порух Тетяна Іванівна. Не забувають про Марію Олексіївну і правнуки.

З нагоди такої визначної події 9 вересня до ювілярки з подарунками та привітаннями завітали представники міської влади, а також чимало поважних гостей. У родинному колі привітали ювілярку директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївської міської ради Сергій Бондаренко, заступник голови адміністрації Корабельного району Алла Луцька та інші. Ювілярці вручили фінансову допомогу, квіти, подарунки та солодощі.

Від міської влади 100-річна ювілярша щомісячно буде отримувати адресну стипендію особам похилого віку, яким виповнилося 100 і більше років відповідно до рішення Миколаївської міської ради.

«Многая літа Вам, Маріє Олексіївно! Здоров’я, достатку, благополуччя всій Вашій родині! Ми пишаємося Вами та тим, що Корабельний район м. Миколаєва славиться такими довгожителями!», — привітала мешканку району райадміністрація.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button