Общество

Психологічне розвантаження військових: артисти з ПК "Корабельний" завітали до захисників України

На днях творчий колектив міського палацу культури «Корабельний» завітав із творчим візитом до однієї із військових частин Миколаївського гарнізону.

Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомили в адміністрації ММПК.

«Захід відбувся в рамках соціального партнерства та з метою надання шефської допомоги для організації дозвілля та культурологічного забезпечення наших захисників та соціально-психологічного розвантаження військових», — зазначено в повідомленні.

З особливою вдячністю зверталася до військових ведуча свята Тетяна Курочкіна, режисер ПК «Корабельний». Вона дякувала від усіх миколаївців нашим захисникам за збережений мир, спокій на нашій території, за їхню самовідданість, мужність, відвагу й стійкість у боротьбі за єдність і цілісність нашої країни.

На сцені гарнізонного клубу свою творчість строковикам дарували солістки народного вокального ансамблю «Океаночка» (керівник — Сергій Реутов): Наталія Простякова, Віолетта Удовінчук, Юлія Кривошеєва, Тетяна Собетова, Вікторія Попова, Вікторія Кісель, Ірина Радзіонова. У виконанні вокалістом прозвучали патріотичні пісні про Україну, пісні про кохання та сучасні естрадні пісні, під які глядачі завзято плескали та підтанцьовували просто на місці.

Особливим стало вітання Наталії Простякової, яка присвятила рідній землі авторський вірш «Рідний край». Юна Віолетта Удовінчук своє музичне вітання адресувала татам і мамам, яких була значна кількість серед глядацької аудиторії.

Народний вокальний ансамбль «Океаночка» під керівництвом С. Реутова постійно дарує гарний настрій своїми виступами, а творчий колектив ММПК «Корабельний» завжди відкритий до співпраці і готовий підставити дружнє плече військовим – захисникам України!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button