Общество

З водолазами, ярмарком та військовим оркестром: 7 вересня в Корабельному районі святкуватимуть День міста

В суботу, 7 вересня, з 16:00 на площі біля палацу культури «Корабельний» (пр. Богоявленський, 328) жителі та гості Корабельного району святкуватимуть 230-й день народження міста Миколєва.

Розпочнеться програма заходів о 16:00 професійними майстер-класами, тематичними виставками, виставкою спорядження для дайвінгу, розвагами на атракціонах, аквагримом та роботою торгівельного містечка за участю підприємств району.

Для допитливих підготовлена виставка спецтехніки від Корабельного районного відділу ГУ ДСНС України в Миколаївській області, Управління патрульної поліції в Миколаївській області, ГО «Федерація підводної діяльності та спорту Миколаївської області», Миколаївського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, ГО «МОДС ДЮПР «Блискавка». Усі, хто бажає, зможе відчути себе пожежним-рятувальником, полісменом, лікарем та водолазом, а також ознайомитися із сучасною технікою екстрених служб. Зробити селфі можна буде біля тематичних фотозон.

О 17:00 розпочнеться концертна програма за участю творчих колективів ПК «Корабельний» та Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району.

З 19:00 усіх привітають своїм талантом гурт «Rio» ММПК «Корабельний» та оркестр 36-ї Окремої бригади морської піхоти.

А яскравим подарунком місту в день його 230-річчя стане творчий виступ хедлайнера заходу – миколаївського гурту «Веселі стаканчики».

«Призи, море позитивних емоцій, незабутніх вражень та веселого настрою – гарантовано», — зазначають організатори заходу (ММПК «Корабельний» за сприяння адміністрації Корабельного району та управління з питань культури та охороги культурної спадщини Миколаївської міськради).

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button