Общество

Черговий матч чемпіонату міста Миколаєва з футболу пройшов у Корабельному районі. Огляд гри "Ольвія" - "Хліб життя" (Фото)

Ввечері 4 вересня на стадіоні “Молодіжний” у Корабельному районі в рамках 15-го туру чемпіонату міста Миколаєва з футболу пройшла зустріч команд, які представляють першу лігу: «Ольвія» (жовта форма) та «Хліб життя» (чорно-блакитна форма).

Арбітрами матчу працювали Юрій Зеленський, Максим Чернега, Олександр Капуста, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Гра розпочалась з активних дій обох команд, перший тайм ряснів великою кількістю яскравих моментів, однак, недивлячись на свої зусилля, ні «Ольвія», ні «Хліб життя» так і не змогли відкрити рахунок до закінчення тайму.

У другому таймі команди ще «піддали жару», і вже на 55-ій хвилині гравець «Ольвії» Антон Колихалов відкриває рахунок матчу. Надалі портовики продовжували проводити яскраві атаки, намагаючись ще більше відірватись від опонента, однак команда «Хліб життя» також не розслаблялася, і через деякий час вирівняла рахунок (забив Вадим Івасишин).

Передбачити фінал зустрічі було важко: команди змагались на рівних. І вже перед самим завершенням матчу гравці «Хлібу життя» зробили неймовірне, забивши у ворота «Ольвії» ще 2 голи.

Остаточний рахунок матчу — 3:1 на користь команди «Хліб життя».

Наразі команда «Ольвія», що представляє однойменну стивідорну компанію, розташовану в Корабельному районі, посідає друге місце в турнірній таблиці серед команд першої ліги, поступаючись лише «Роллер-центру»; а на третьому місці — ПП «Семенов».

Хочеться зазначити, що серед рейтингу бомбардирів на даний момент гравець команди «Ольвія» під номером 9
Антон Колихалов займає першу позицію (забив 19 голів).

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button