Общество

Тролі та флешмоби, велопробіги та фестиваль фарб... Весело зустріли День Знань школярі в Корабельному районі (Відео)

Вже не вперше в Миколаївській школі №29 святкують початок нового навчального року яскраво та весело. От і 2 вересня 2019 року її учнів чекали безліч цікавинок.

Але спочатку віддали дань традиціям: після урочистого звучання державного та шкільного гімну привітала всіх зі святом директор школи Лариса Грицюк:

«Шановна шкільна громада! Я вас всіх дуже люблю, дуже ціную… Я вітаю всіх нас, вчителів, гостей, батьків з початком нового навчального року! Бажаю вам всім міцного здоров’я, щастя, терпіння, наснаги, нових злетів; щоб той, хто прийшов до нас в школу, відчув, який у нас дружний, креативний, добрий колектив, знайшов собі друзів, полюбив нашу школу так, як любимо її всі ми…»

У цьому році школа набрала 3 перших класи (два за програмою «Інтелект» і один — «Нова українська школа).

 

Гарними подарунками для всіх стали і танцювальний флешмоб під каверну версію Гімну України, і виступи 12-ти команд у проекті «Майданс Скул 2019«. Кожен клас мав свій колір для участі у флешмобі, тому це свято було дуже барвистим.

 

Після першого дзвоника на лінійці усі учні розійшлися на майстер-класи зі своїми класними керівниками та батьками, а наймолодші, залишившись на подвір’ї, відчули справжнє свято з казковими героями (тролями): діти танцювали та приймали участь у різних змаганнях на швидкість та кмітливість.

Однак на цьому святкування не закінчилось. Вже другий рік поспіль ЗОШ №29 проводить велопробіг, у якому приймають участь всі охочі, а в кінці свого раллі отримують солодку винагороду — морозиво.

Завершувався перший навчальний день у школі №29 веселою дискотекою. Окрім танців, всі охочі мали можливість прийняти участь в фестивалі фарб (Холі).

Свій окремий велопробіг (у супроводі з патрульними поліцейськими) влаштувала і сусідня школа №40.

В школі №47 також було не звичайне свято Першого дзвоника. Близько 10-ти цікавих локацій чекали на своїх учнів.

А в гімназії №3, наприклад, святкували з квестом «Життя у стилі «EKOLAND», кавою з мовознавчими смаколиками, та (не)уроками: це були майстер-класи, тренінги, творчі зустрічі…

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Щось я не пам'ятаю, щоб ми на ремонт здавали. Школа в ідеальному стані всередині,а поборів мінімум,якщо порівнювати з іншими школами району

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button