Общество

Чемпіонат міста Миколаєва: матч претендентів на медалі викликав підвищений інтерес у любителів футболу (ФОТО)

У Миколаєві продовжується боротьба за першість у чемпіонаті міста з футболу.

20 серпня на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» команда “Ольвія”, що представляє однойменну стивідорну компанію, розташовану в Корабельному районі, зустрілася з командою ПП «Семенов».

Арбітрами матчу були Чернега, Зеленський, Коломієць, спостерігачем арбітражу — М. Пономаренко.

У першому таймі команди зіграли з рівним рахунком. На 25-ій хвилині Євген Мица з ПП «Семенов» забив перший гол, однак «Ольвія» на 44-ій хвилині наздогнала суперника (м’яч у ворота відправив Віктор Ходоровський).

У другому таймі знову першим вдалось реалізувати гол команді ПП «Семенов» (Павлу Чорнопиському), однак «Ольвія» проявила характер, вирівнявши рахунок (на 74-ій хвилині забив Антон Колихалов).

Остаточний результат матчу — 2:2.

Гра видалась на прочуд яскравою та цікавою. Як повідомила федерація з футболу на своєму офіційному сайті, матч претендентів (першої ліги) на медалі викликав підвищений інтерес у любителів футболу. Серед них були присутні і представники інших команд.

«Встречались равные, достойные друг друга команды. Игра, как и ожидалась, получилась тяжелой, напряженной, интересной и эмоциональной. Голевые моменты создавали обе стороны, и в принципе итог матча закономерный. Думаю, что лидирующая тройка за распределение мест на пьедестале почета будет бороться до заключительного тура», — розповів головний тренер «Роллер-Центра» Олександр Балакін.

27 серпня на футбольному полі команда «Ольвія» зустрілась з ще однією сильною командою, яка також представляє підприємство, розташоване в Корабельному районі, — «Роллер-центр».

Арбітри — Голіяк, Артеменко, Капуста. Спостерігач арбітражу — І. Пономаренко.

Перший тайм розпочався активно з боку «Ольвії», портовики штурмували ворота «роллерів», намагаючись пробити оборону, і вже на 16-ій хвилині відкрив рахунок Ігорь Ганусовський.

Далі гра вже пішла не по сценарію «Ольвії». Гравці «Роллер-центру» спочатку вирівняли рахунок на 25-ій хвилині матчу, а далі з невеликим проміжком часу забили ще два голи (Аваліані, Кузьмін, Пономаренко). Так, перший тайм завершився з рахунком 3:1 на користь «Роллер-центру».

 

Другий тайм команди вели гру на рівних, наносячи один одному атаки, однак реалізувати момент за весь тайм вдалося лише на 68-ій хвилині «Роллер-центру». Тож, остаточний результат зустрічи — 4:1 на їх користь.

Таким чином, в цьому матчі «Ольвія» вперше за час проведення поточного чемпіонату міста програла, змістившися на другу позицію турнірної таблиці.

Наступним суперником «Ольвії» на футбольному полі стала 4 вересня команда «Хліб життя», але про це — в наступному репортажі.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button