Общество

З піротехнічним шоу та феєрверком: програма святкування 230-річчя Миколаєва

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради оприлюднило програму святкування 230-річчя міста.

Таким чином, відкриття Дня міста відбудеться о 10 годині 14 вересня на вулиці Соборній, між вулицями Адміральською та Нікольською.

Миколаївців та гостей міста очікують наступні заходи:

— Старт масштабного Гала-параду по вулиці Соборній до проспекту Центрального з елементами карнавальної ходи, шоу ефектами, артистами на ходулях, ляльками росту, фантастичними казковими істотами, аніматорами, мобільними платформами від бізнес-сектору та активними містянами.

— Початок роботи виставкового містечка, наповненого розмаїттям інтерактивних локацій; презентаційними майданчиками з досягненнями у різних сферах чотирьох районів міста; послугами від медичних установ міста; показовими виступами спритних спортсменів; ярмарками з різноманітним крамом і смаколиками; майстер-класами, розвиваючими іграми  від освітян; захоплюючим і таємничим світом театрального мистецтва, а також концертними майданчиками від креативної і талановитої міської галузі культури.

Об 11:00 – «Свято на Каштановому». Серед театрального антуражу та декорацій відбудуться:

церемонія нагородження учасників Параду  карапузів, родинне свято з привітанням молодят та подружжя із «золотим весіллям» від міського голови, концертна програма за участю акторів усіх професійних театрів міста та кращих дарувань Миколаєва, святкове ревю «Місто легендарних особистостей»  з нагородженням переможців захоплюючої  квест-екскурсії.

О 18:00 на площі Соборній – велике вечірнє шоу за участю Performance Big Band та миколаївських зірок, запрошених гостей: Vanotek (Румунія), Леприконсы (Білорусь), Mozgi (Україна) та ведучих — акторів команди «Дизель-Шоу» Егора Крутоголова і Євгена Гашенка.

На завершення святковий подарунок — піротехнічне шоу та феєрверк.

Протягом дня на площі Соборній: Робота Food Fest, лаунж-зони для відпочинку та екстрим — розваги на території лунопарку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button