ОбществоПолитика

"В новому уряді красти не будуть"... Що пообіцяв прем'єр-міністр Гончарук українцям (ВІДЕО)

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в його уряді красти не будуть, а будуть боротися з корупцією.

«Ми досі не впоралися з тим, що хтось приходить до влади для того, щоб щось «пиляти». Цьому треба покласти край, і ми це зробимо. В новому уряді красти не будуть», — підкреслив Гончарук у своїй промові в Верховній Раді 29 серпня, під час розгляду його кандидатури на посаду прем’єр-міністра.

«Перед новим урядом стоїть найважливіше завдання — економічне зростання», — додав він. На думку Гончарука, Україні необхідно зростати мінімум на 5 — 7 відсотків в рік.

За словами нового прем’єр-міністра, необхідно за три — чотири місяці прийняти всі необхідні структурні законопроекти, а в майбутньому році працювати над їх імплементацією.

«В Україні може бути іпотека під 12 — 13%. Вже в цьому році може знижатися відсоткова ставка за кредитами… Люди в платіжках будуть отримувати менші ціфри… До кінця року ми забудемо про контрабанду як системне явище», — зазначив Олексій Гончарук.

https://www.facebook.com/113717743330771/videos/1806641919482668/

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

      1. Если ты так думаешь , то ты очень юн и очень глуп и не ведал больших ....п)))) очнись народ опять дрючат на потоках только другие лица .

  1. з парашею треба повністю припинити економічні та інши стосунки!!
    корупцію прировняти до державної зради, покарання повинно бути найсильніше, тоб то конфіскація всього майна і не тільки у нього а і у оточення, термін покарання максимальний та оточенню також за укриття злочинів, з забороною довічно займати керуючі посади усюди!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button