Общество

Не прогав свій шанс зробити Миколаїв краще! У вересні стартує загальноміське голосування за проекти Громадського бюджету

З 4 по 17 вересня триватиме загальноміське голосування за найкращі проєктні пропозиції у рамках Громадського бюджету міста Миколаєва.

Проголосувати можна:

в електронному вигляді на офіційному сайті Громадського бюджету м.Миколаєва: http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua;

в паперовому вигляді у визначених пунктах для голосування.

Розпорядженням міського голови від 23.08.2019 № 266р визначено наступні пункти для голосування за проєкти  Громадського бюджету м.Миколаєва:

— департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, вул. Адміральська, 20 (3 під’їзд, хол). Режим роботи: понеділок – четвер 09.00 – 17.00, п’ятниця – субота 09.00 – 16.00, працює без перерви.

— адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради, пр.Богоявленський, 314. Режим роботи: понеділок, вівторок, четвер 09.00 – 17.00, середа, п’ятниця 09.00 – 15.00, працює без перерви.

Деталі та перелік проєктів, які допущені до голосування, розміщено на офіційному Інтернет-порталі Миколаївської міської ради у розділі «Громадянам – Громадський бюджет»: https://mkrada.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet_2017.html та на офіційному сайті Громадського бюджету м.Миколаєва: http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua.

Кожен мешканець міста може віддати свій голос за один великий, один малий та один соціальний проєкти.

Обери найкращі пропозиції, які будуть реалізовані у 2020 році. Не прогав свій шанс зробити Миколаїв краще!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Уже проходили, два года назад голосовали, и где проекты? На пляже сделали и не то что было в проекте, тренажеры и тд, других воплощеных проектов не видел

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button