Происшествия

"Беспредел творится", - житель Витовского района обвиняет руководство села в мошенничестве и захвате его земли (Видео)

До журналістів «Корабелів.Інфо» звернувся Віктор Пашковський (у минулому — Россошинський), який просить про допомогу, а саме «надати розголосу незаконним діям» з боку дружини сільського голови села Прибузьке (Вітовського району Миколаївської області) Світлани Карунської, яка невідомим для сім’ї Россошинських шляхом (за думкою постраждалих — скоріш за все, підробкою підпису, поки вони були за кордоном на заробітках) забрала собі (без їх згоди) в оренду на 49 років за безцінь земельний пай у 9 гектарів. У Карунської, по словам Віктора, знаходяться всі оригінали документів на землю, які жінка не збирається вертати.

— Из-за отсутствия работы я вынужден был ездить на заработки. У нас был пай земли, ею занималась мама. После смерти мамы по приезду я узнал, что землю у меня арендует Карунская Светлана Антоновна (жена председателя сельского совета) сроком на 49 лет.

Но договор аренды я не подписывал и никому не давал нотариальной доверенности для подписания таких договоров. У меня есть запись, которая подтверждает мой разговор, когда я приехал в село Прибугское в сельский совет с братом, а она говорит: «Тебя не было». Эта запись указывает на то, что действительно этот договор я не подписывал, в котором стоит моя подпись. Я прошу разобраться с этим беспределом, который творится! При последней встрече с ними мне дали четко понять, что «я никто, а они имеют вес», — каже чоловік.

Постраждалий розповів, що він та його родина знають Світлану Карунську досить давно і, на жаль, завжди довіряли цій жінці:

— Коли була моя племінниця у мами в лікарні перед смертю і балакала зі Світланою Антоновною, та казала: «Аня, не переживайте, всі документи в мене. А коли мати померла, брат пішов, просить документи, а вона говорить: «Я всі документи віддала мамі». І тепер ні документів у нас, ні кадастрових номерів, нічого нема. Всі документи в неї, у мене є тільки ксерокопія, завірений оригінал, який я зробив, — це все, що в мене є… Вони з мамою пропрацювали 20 років в одній сфері (на почті і так далі). Мама мені казала:» Світлана — це хороша жінка». Я вірив мамі і довіряв цій людині, а в концовкє сталося так, що коли приїхала міліція (я визивав), вони мені кажуть: «Ти, може, хочеш оттяпати землю?» Я кажу: «Це моя земля! Що я хочу оттяпать, в кого?» Зробили все так, наче я її продав… Оренди людям платять по 14 тисяч в рік. То 20 тисяч за 49 років — я не знаю, в якому я повинен бути стані, щоб підписати такий договір.

Віктор каже, що таких, як він, людей багато:

— Є ще люди, які звертаються з такими самими проблемами і так само, як і я, оббивають пороги (хтось пив, у когось так само чи мама померла, чи батько помер), і кінців знайти дуже тяжко… Мені дзвонив брат до Польщі і сказав, що він ходить, просить договір на руки, який йому до цього дня не віддали, — так само, як і мені. Я теж їздив, просив: «Дайте мені копію договору, мені не надо оригінал». Ніяких документів.

Ярослава Шевчук

Редакція «Корабелів.Інфо» охоче вислухає пояснення з цього приводу і другої сторони конфлікту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. 1. Да,адвоката порядочного найти нелегко - их как правило перекупают)))
    2. Могу посоветовать Кирюхина Олега.М. Обратишься к нему- точно не пожалеешь! тел. +38 (067) 483 87 50
    +38 (‎099) 722 68 00 Он вел самые громкие дела по Николаеву. Мне точно помог. До этого сменил 4-х !!!! адвокатов - все продажные оказались!!!!(работали на 2-е стороны).

  2. управленцы в этой стране все твари! по судам и до европейского по правам человека! там 100/ выиграешь! правда это все время и деньги!
    иначе самосуд тварям!

  3. На кол эту тварь жадную, конечно де по закону. Посадить с конфискацией, чтоб другие знали. Пишите в офис президенту и да, адвоката не продажного. Терпения Вам!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button