Общество

"Все буде Україна!" Миколаївці святкують День Незалежності країни

24 серпня Україна відзначає День Незалежності. Тож, вітаємо всіх українців з головним державним святом!

Вперше День незалежності України відзначили 16 липня 1991 року — в річницю прийняття Декларації про державний суверенітет України Верховною Радою УРСР.

Пізніше цю дату перенесли на 24 серпня, оскільки саме в цей день у 1991 році Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України. Остаточно День незалежності України був підтверджений на Всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року.

У своєму привітанні зі святом в прокуратурі Миколаївської області зазначили:

«До справжньої волі й кращої долі нашій державі ще треба чимало пройти та подолати, а всім нам громадянам — багато зробити! Але все буде добре!
#МИ_УКРАЇНЦІ це зробимо! Все буде Україна! Слава Україні!»

В цей день в Миколаєві пройде ряд заходів:

Протягом дня — День відкритих дверей в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї та його територіально виділених відділах (вулиця Набережна, 29)

17:00 — Концерт духового оркестру (Каштановий сквер, вул. Соборна)

18:30 — Святкова програма Обласного палацу культури та Миколаївської обласної філармонії; демонстрація х/ф (Площа біля Обласного палацу культури, площа Суднобудівників, 3)

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

    1. Частково це вірно, національна істерика захватила населення України. Но до цього потрібно відноситися спокійно, ще рік і це пройде. Люди зрозуміють, що гордість за краіну це не трезуб із сала і не километри прапора і вереск еврейскіх співачек гімну. Гордість це коли людина живе достойно, мае все що потрібно і не жебракує за кордоном. Гордість це результати праці. А іх поки немає.

    2. Не украинцы говорите, а какого черта тут забыла, в частности в этой стране?!
      Бесят эти нытики, которые живут в Украине и поливают дерьмом. Если так тошно тут жить, валите наxep, че сопли жуете?!

    3. Якщо тобі соромно бути громадянкою України, то таких як ти, тут нихто не затримує! Валіза - вокзал - расєя! Бай-бай!

      1. Катя, ваше прізвище випадково не Ліберман? Тоді вам е чому радіти. Прі владі в Україні 90 процентів ваших земляків.

        1. Отношусь с уважением к выбору людей.
          В «слуге народа» 77 депутатов еврейского происхождения, 18 русского и 7 украинского.
          Если украинцы не хотят управлять своей страной а доверяют это другим национальностям это их право и выбор.
          Хотя ещё раз повторюсь: неважно какого происхождения человек, важно к какому народу он себя относит и каковы его моральные принципы.
          Это просто моё мнение, делитесь своим.

        2. А парашенко какой национальности был? тоже из мойш. Сегодня томосом махал, а завтра у стены плача в шапочке лбом бьется (как в анекдоте ты или шапочку одень или крестик сними) человек вообще без принципов, веры, чести тока б выгода была.

        3. В одному зі своїх інтервью, Коломойський, етнічний єврєй, сказав, що Україна врешті отримала першого президента єврєя! А вони, як ви повинні розуміти, своїх знають! З приводу того, що Порошенко неначебто єврей, то ми моніторили цю інфіо декілька разів, і жодногго підтверження! Так, у нього є молдавська кров, а не єврейська! Та й взагалі, це більше нагадує чергову кремлівську качку, яка розрахована на вівдвертих лохів!

        4. Питання, врешті решт, ні в етничному походженню людини, а в тому, щоб бути ГРОМАДЯНИНОМ своєї країни з великої літери Україна - це не президент, не уряд або верховна рада! України - це наша земля і люди, громадяни нашої держави, які живуть на її теріторїї! Відповідно той, хто поливає брудом Україну, вперщу чергу принижує себе!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button