Общество

Жителів та гостей Корабельного запрошують до головного флагштоку району на День Державного Прапора України

Шановні українці! Дорогі земляки, жителі й гості Корабельного району!

Адміністрація Корабельного району, колектив ММПК «Корабельний» запрошують усіх долучитися до відзначення Дня Державного Прапора України під час урочистостей «Прапор України – головна святиня», що відбудуться 23 серпня о 10:00 біля головного флагштоку району, що встановлено на перетині вул. Металургів і пр-ту Богоявленського (між будівлею райадміністрації та відділенням Укрпошти №50; зупинка «Універсам»).

Прийдіть цього дня і візьміть участь у церемонії підняття Державного Прапора України, висловивши свою повагу до однієї  із головних святинь України!

Організатори

ДОВІДКА: 23 серпня 2004 року «…на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» Президентом України було підписано Указ  «Про День Державного Прапора України» — національне свято, яке щорічно відзначається 23 серпня.

Нагадаємо, «Корабелів.Інфо» писали в 2017 році: «Украинцы, мы — не декорация!» — поколение Z в Корабельном напомнило о себе в День Флага Украины (ВИДЕО);

2018 рік: «Нам очень приятно и гордо за этот флаг прекрасный», — у Корабельному районі відбулись святкові урочистості (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button