Общество

Виконком тимчасово змінив схему руху маршруту №91 у Миколаєві через аварію на колекторі

У четвер, 22 серпня, виконком міської ради погодив рішення про внесення змін до схеми міського автобусного маршруту загального користування №91 «Балабанівка (кладовище)» — НУК ім. адмірала Макарова», який обслуговує КП «Миколаївпастранс».

Як повідомляє Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови, тимчасово його кінцевою зупинкою визначена вул. Озерна, 1.

«По вул. Генерала Карпенка проводяться аварійно-ремонтні роботи на каналізаційному колекторі. Наразі там не курсують тролейбуси, змінено рух деяких маршрутів. У зв’язку з цим, жителі мікрорайонів Намив та Ліски не можуть користуватися правом пільгового проїзду. Тож, для зручності громадян було прийнято рішення про подовження маршруту №91, який обслуговує наше комунальне підприємство», — зазначив заступник міського голови Юрій Андрієнко.

Отже, деякий час маршрут №91 «Балабанівка (кладовище) — вул. Озерна, 1  курсуватиме за такою схемою:

«Балабанівка (кладовище), проспект Богоявленський, проспект Центральний, вул. Генерала Карпенка, вул. Крилова, вул. Курортна, вул. Озерна, 1».

Керівник МКП «Миколаївводоканал» Борис Дуденко поінформував, що сьогодні о 3 годині ночі аварійна бригада завершила ремонтні роботи по вул. Генерала Карпенка. Вже зранку приступили до благоустрою території.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button