ОбществоЭкономика

На Миколаєвщинi почали робити бетоннi дороги

Укравтодор проводить капітальний ремонт автомобільної дороги Н-14 у межах Миколаївської області в цементобетоні, яка ще кілька років тому була однією з найбільш проблемних в країні.

У Миколаївській області роботи з капітального ремонту з влаштуванням цементобетонного покриття почалися з найбільш зруйнованої ділянки від кордону з Кіровоградською областю у бік Миколаєва. Паралельно проводиться ремонт в межах Кіровоградської області, де роботи планується цього року завершити повністю.

У межах Миколаївської області ремонт проходить на трьох ділянках дороги Н-14 на найбільш проблемній частині дороги (з 162 км по 175 км траси) — між населеними пунктами с. Возсіятське, с. Водяно-Лорине та с. Семенівка.

Наразі завершуються роботи з влаштування основи під верхній шар цементобетону, зокрема, влаштування дренуючого шару основи по всій ширині із щебенево-піщаної суміші, поширення дорожнього одягу; влаштування конструктивних шарів з цементобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи.

У подальшому будуть проведені роботи з облаштування дороги — примикання до автомобільних доріг, облаштування зупинок маршрутного транспорту, тротуарів.

Контроль якості ремонтних робіт та матеріалів здійснюється постійно інспекторами САД у Миколаївській області разом з працівниками лабораторії з контролю якості виробництва.

Для здійснення ремонтних робіт ділянки дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (175км – 235 км) необхідно 1, 6 млрд грн.

За умови додаткового фінансування обсяги виконання робіт на дорозі Н-14 цього року можуть бути збільшені.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. До задницы , бетонная либо по старинке , наши рукожопые ничего путевого сделать не могут !!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button