Общество

У Корабельному районі батьків, що ухиляються від виховання своїх дітей, попередили про адміністративну відповідальність

Сьогодні, 9 серпня, у Корабельному районі проведено профілактичний рейд по сім’ям з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, рейд провели начальник служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтова О.Є., головний спеціаліст служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Кабацюра О.Л. спільно з інспекторами зв’язків з громадскістю УПП в Миколаївській області сержантом поліції Федоровим О.В., лейтенантом поліції Хитько А.А., сержантом поліції Зіньковою О.О.

«В ході проведення рейду відвідано дві родини, в яких батьки ухиляються від виховання та утримання дітей. З громадянами проведені профілактично-роз’яснювальні бесіди, попереджені про адміністративну відповідальність та наслідки неналежного виконання батьківських обов’язків. Службою у справах дітей направлено листи до Миколаївського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді щодо взяття родин під соціальний супровід», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Полицейские симпатичные такие , девок в 90 % случаях в полицию точно не по уму отбирали

  2. полицейская в обуви на домашнем ковре, моя матушка ее бы казнила))) кросаны у порога надо оставлять)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button