Общество

Медичний та технічний огляд водії проходили в салоні авто... Мерія знов перевірила миколаївські «маршрутки»

Сьогодні, 31 липня, співробітники управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради здійснили чергову перевірку дотримання перевізниками умов договору та норм чинного законодавства.

«Співробітники управління зафіксували, що на кінцевій зупинці «ст. Миколаїв-вантажний» водії міських автобусних маршрутів №№ 1, 9, 52, 76, 91 медичний та технічний огляд проходили в салоні транспортного засобу», — йдеться у повідомленні відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Також у цей день раз під приціл перевірок потрапило підприємство «Приватавтолюкс», що обслуговує маршрути № 89  «вул. Казарського – ст. Миколаїв-вантажний» та № 82 «Р.Урочище – ТОВ ВТФ «Велам». Було перевірено 13 транспортних засобів, GPS-трекери працювали лише на 3 автобусах маршруту №89 та на 1 автобусі маршруту №82. Більш того, під час перевірки було встановлено, що механіком взагалі не здійснювався технічний огляд транспортних засобів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Моя что не так сказал, ничего проверки ннделают, что сняли с маршрута, штраф? Что мля поменяло, мы итак знаем, власти знают, но им позуй

  2. Там пацаны банки опускают перед выходом на маршрут) а вы тут со своими проверками))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button