Происшествия

"Рятуючи сина від кримінальної відповідальності", жителька Корабельного району віддала шахраям усі свої заощадження

27 липня до поліції Корабельного району надійшло повідомлення від жінки, яка за спасіння сина від кримінальної відповідальності віддала шахраям всі свої заощадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області:

«Зі слів потерпілої їй зателефонував чоловік та повідомив, що син заявниці нібито знаходиться у відділку поліції за вчинення дорожньо-транспортної пригоди, в якій є постраждалі, і, потрібно заплатити певну суму грошей інакше його буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Не вагаючись старенька віддала шахраям 2800 євро, 1,5 тисячі доларів США та п’ять тисяч гривень. Лише після цього, заявниця зателефонувала синові та дізнався, що він не був учасником автоаварії і з ним все гаразд».

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає накладання штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років. Тривають слідчі дії.

Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре попереджають вас бути обережними та обмежити спілкування з незнайомцями на вулицях та по телефону, якщо ж ви все таки стали жертвою шахрайських схем терміново звертайтесь до найближчого відділу поліції або телефонуйте 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button