Общество

У мерії обіцяють до Дня міста закінчити роботи по оновленню площі біля ПК "Корабельний", а до початку навчального року - тротуару біля шкіл

Біля палацу культури «Корабельний» тривають роботи по оновленню площі до Дня міста.

Як повідомив Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови, на сьогодні вже практично завершено укладку плитки, яка виготовлена за новими стандартами і може витримати навантаження важкої техніки та автобусів.

Окрім робіт по реконструкції тротуару також планується оновлення зеленої зони. Роботи виконуються згідно графіку. До 230-річчя Миколаєва район отримає нову зону відпочинку, — стверджують чиновники.

«А до початку нового навчального року буде готова внутрішньоквартальна дорога, що поєднає проспект Корабелів, ЗОШ №54, ЗОШ №1 і ДНЗ №132 «Казка». Тут буде побудово 2700 квадратних метрів дорожнього полотна і 1370 – тротуару. Роботи виконує ТОВ «Кайсер». Керівник підрядної організації запевняє, графіку дотримаються. Зі свого боку голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов запевнив у повному і своєчасному фінансуванні проекту», — йдеться у повідомленні.

Ще один тротуар, який вже найближчим часом стане зручним для жителів району, – по проспекту Богоявленському від вулиці Океанівської до проспекту Корабелів по парній стороні. На його реконструкцію витрачено 926 тисяч гривень. Підрядна організація планує завершити роботи в якомога короткий термін. Адже вздовж цього тротуару чимало  магазинів і кафе, робота яких напряму залежить від зручності пересування цією пішохідною зоною.

1 мільйон 428 тисяч гривень також було витрачено на новий тротуар від проспекту Богоявленського до вулиці Сагайдачного, загальноосвітньої школи №29.

Загалом в Корабельному районі цього року на дороги, внутрішньоквартальні проїзди, тротуари, поточні ремонти буде витрачено понад 46 з половиною мільйонів гривень.

Нагадаємо, ми писали: За 2 мільйони з гаком: перед палацом культури «Корабельний» ремонтують тротуар

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. А сам проспект корабелов возле 33 школы будет интересно сделан ходить вообще нельзя

  2. О да, интересно посмотреть кто будет принимать это площадь. Туда нужно бы сразу и кореспондентов собрать, пусть люди посмотрят, как у нас плитку кладут. Там щели одна другой шире плюс все ямами пошло. Сейчас песком засыпят и сдадут

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button