ОбществоПолитика

Три минимальные зарплаты педагогам, объездную дорогу... Что пообещал "слуга народа" от Корабельного района Николаева

Из предвыборной программы (размещенной на сайте ЦВК) Александра Гайду, проходящего в ВР по одномандатному избирательному округу №128, включающему в себя Корабельный и Ингульский районы города Николаева (на 12:00 вторника, 23 июля, обработано почти 97% протоколов, данный кандидат лидирует со значительным отрывом), и являющегося мажоритарщиком от партии «Слуга народа», следует, что он будет добиваться строительства объездной дороги в Ингульском и Корабельном районах, качественногообразования и трудоустройства для молодежи, перехода от солидарной к напительной пенсионной системе, строительства дорог по европейским стандартам и т.д.

В частности, в его программе значатся нижеуказанные и другие обязательства:

— зменшення вартості ліків шляхом ліквідації несправедливих і корупційних націнок;

запровадження базової зарплатні педагогів на рівні трьох мінімальних плюс доплати за кваліфікацію та стаж;

— відновлення великих проектів у промисловості та інфраструктурі із залученням приватних інвесторів;

— запровадження незалежного аудиту якості автомобільних доріг;

— притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення;

скасування недоторканності народних депутатів і спрощення процедури імпічменту президента;

— запровадження механізму відкликання депутатів усіх рівнів, які втратили довіру виборців.

Напомним: проживает Александр Гайду со своей семьей в г. Одессе, а работает в Корабельном районе г. Николаева. В его программе также скзано:

«Як народний депутат від ІНГУЛЬСЬКОГО, КОРАБЕЛЬНОГО РАЙОНІВ МІСТА МИКОЛАЄВА:

— буду вживати всіх необхідних заходів задля побудови об’їзної дороги в Інгульському та Корабельному районах, проведення капітальних ремонтів мостів міста із залученням коштів державного бюджету та інвесторів;

— буду добиватися від уряду забезпечення гідного рівня життя населення, шляхом здійснення реального соціального захисту, поліпшення матеріально-технічної бази медичних закладів, надання доступних медичних послуг, впровадження нових стандартів якості продукції європейського зразка;

— докладу максимум зусиль для залучення інвестицій та модернізації морегосподарчого комплексу і підвищення його транзитного потенціалу завдяки гнучкій системи знижок портових зборів Миколаївського регіону.

Молоді – якісну освіту, працевлаштування, простір для самореалізації. Відновимо програми молодіжного житлового кредитування. Молодим підприємцям – державну підтримку та рік пільгового оподаткування.

Старшому поколінню – гідне пенсійне забезпечення. Перехід від солідарної до накопичувальної пенсійної системи. Всі страхові накопичення, зроблені людиною за життя, не зникатимуть у фондах, а переходитимуть у спадщину. Ми забезпечимо монетизацію пільг і субсидій.

Будівництво доріг за європейськими стандартами, автоматичний контроль ваги та швидкості автомобілів, відновлення аеропортів у кожному обласному центрі, підписання угоди «Відкрите небо» з ЄС, усунення монополізму у транспортній галузі – мої пріоритети.

 Як ваш представник у Верховній Раді беру на себе зобов’язання працювати в інтересах народу України, голосувати по совісті, регулярно звітувати перед вами, бути доступним для вас».

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

  1. Благодаря Александру Гайду, Ника Тера стала помогать школе интернет 2 и не только интернету!думаю здвиг будет. Главное раньше времени не делать вывода и не лить грязь. Время покажет.

    1. не будь дитем. что никатеру можно (и нужно) прижать и по єкологии и по контрабанде... он просто жопу свою прикрыл. и все.

  2. Если зеля человек слова , то не переживайте , уберут неприкосновенность и не так уж всем этим рвавшимся к власти будет хорошо в раде

  3. Три минимальные зарплаты, три куртки замшевые, магнитолы отечественные, тоже три...

  4. В портах там такая прибыль, что можно весь район полностью благоустроить и обслужить. Все подкачки делают на выбраные объекты! Чтоб потом сказать, видите мы же помогаем и т. д. Позорники!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button