Блоги

Високопосадова чиновниця Авакова у виборчому штабі «Слуги народу». Закон не один для всіх?

Гортаючи блоги інтернет-видання «Преступности.НЕТ», натикаєшся на сторінку Олени Бережної – начальника відділу комунікації Головного управління національної поліції в Миколаївської області, або як вона сама себе підписала – «Спикер Нацполиции в Николаевской области».

25 червня 2019 року Бережна розмістила допис під назвою «Мой политический отпуск» (ліворуч — скриншот).

 

Виходячи з тексту та наведеному в блозі фото, з кандидатом в депутати за списком партії «Слуга народу» Давидом Арахамією (в списку йде № 4), пані Олена пішла працювати на передвиборчу кампанію цієї пропрезидентської партії.

Така діяльність начальника відділу комунікації ГУ НП в Миколаївської області категорично заборонена антикорупційним законодавством і є кримінальним злочином. Відповідно до Е-декларації Бережної Олени Олександрівни, що знаходиться на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, вона є чиновником високого рангу та знаходиться на «посаді пов’язаній з високим рівнем корупційних ризиків»: https://public.nazk.gov.ua/declaration/f6707d20-55ca-4da5-9663-586499f3e172

Скрин сторінки Е-декларації:

Вона не ховається. І що, про це не знає її керівництво та фактично потурає її злочину?

В дописі пафосно звучить: «И еще не люблю, когда играют не по правилам, когда жульничают…..». А порушення антикорупційного законодавства по правилам?

Також додає пафосу: «Не позволить тем, кто от пяти до десяти лет уже во власти, втирать очки, что у них не было возможности что-то сделать». Пан Аваков, це Ваша підлегла чиновниця кидає камінчик у Ваш город, з «п’ятьма роками у владі»?

Цікаво, що Бережна Олена Олександрівна тривалий час була прес-секретарем народного депутата Артема Ільюка, який й «підсадив» її на тепленьке місце в поліції. Це саме той Ільюк, який був нардепом від Партії Регіонів і голосував за «диктаторські закони» у криваві дні Майдану, потім «заскочив» у ВР вже від партії олігарха Коломойського «Відродження». Відзначився скандальним поданням (разом з іншими депутатами) до Конституційного суду щодо скасування відповідальності за незаконне збагачення. Також, згідно інформації деяких ЗМІ, пан Артем є компаньйоном «кримінального авторитета» Мультіка у підприємстві «Техноконтракт», що відоме, з тої ж преси, «рекетірською зміною власника».

Це що ж виходить? В партії «Слуга народу» закривають очі на злочин, керівництво МВС закриває очі на злочин, так, що нас чекає надалі?

Чи може тут цілеспрямовані дії МВС? Недаремно ж Коломойський називав Авакова «самим удачним і профєсіональним міністром» та «виступіл за сохранєніє Авакова в новом правітєльствє»:

Хотілося б таки почути відкриту, пряму відповідь від президента, міністра МВС Авакова, Голови партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова, кандидата у депутати Давида Арахамії, керівництва Миколаївського ГУ НП, прокуратури області та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button