Общество

Дзвоніть до поліції, коли бачите порушення ПДР з боку водіїв вантажівок! Патрульні обіцяють посилений контроль цього питання

Патрульна поліція Миколаївської області звертається до миколаївців з проханням повідомляти ПО ТЕЛЕФОНУ за номером «102» про порушення ПДР (правил паркування) з боку водіїв вантажівок.

«Останніми днями в соціальних мережах почастішали скарги від мешканців Корабельного району міста щодо водіїв вантажівок, які нібито паркують свої автомобілі з порушеннями ПДР, чим створюють затори в русі транспорту. Особливо по проспекту Богоявленському, в межах мікрорайону Балабанівка…

Шановні громадяни! Ми звертаємось до вас з проханням, якщо ви стали свідком правопорушення чи злочину, краще відразу зателефонувати 102 (з мобільного безкоштовно) і повідомити про це поліцію, ніж не телефонувати, пройти повз, а потім обурюватись, що в рідному місті безлад», — сказано в повідомленні.

Крім того, у другій половині дня в п’ятницю, 12 липня, патрульні проінформували громадськість:

«На даний час перешкод в русі транспорту по проспекту Богоявленському (в межах мікрорайону Балабанівка) немає. З водіями вантажівок, які були припарковані з порушеннями ПДР, патрульні провели профілактичні бесіди та виписали постанови зі штрафами. В подальшому наряди патрульної поліції орієнтовані на посилений контроль за цією ділянкою».

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Продажная полиция как была так и осталась! Нет вам веры! Вы ещё хуже тех фур!

  2. які нібито паркують свої автомобілі з порушеннями ПДР
    Вот после таких фраз надо разгонять все это ООО "Полиция"

  3. Какие звонки полиции??? Если у полиции под носом на Сортировке фура ночью припарковалась на пешеходному переходе, напротив забегаловки, водила наверное там "заправлялся".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button