Происшествия

У Миколаєві та області горить сухостій, минулої доби зареєстровано 10 викликів

В Миколаївській області за минулу добу рятувальники 10 разів залучалися до ліквідації загорянь сухої трави, сміття, очерету та чагарників.

Вогонь пройшов загальну площу 28 га у Веселинівському, Вознесенському, Врадіївському, Березанському, Новоодеському, Снігурівському, Первомайському, Очаківському, Миколаївському районах та місті Миколаєві.

Часто їх причиною є саме людська необережність та недбалість. Кинутий недопалок, спалювання пожнивних залишків може призвести до масштабних пожеж та значних матеріальних втрат.

Шановні мешканці Миколаївщини! Необережне поводження з вогнем, випалювання сухої рослинності на присадибних ділянках та спалювання стерні може призвести до великомасштабних пожеж, адже неконтрольоване горіння та швидкість поширення вогню у суху та вітряну погоду надзвичайно висока.

У разі неконтрольованої пожежі звертайтеся за номером Служби порятунку «101«!

За даними Укргідрометцентру, 11 липня у Вінницькій, Рівненській,Черкаській, більшості районів Запорізької, Одеської, Полтавської, Миколаївської, Луганської областей — надзвичайний рівень пожежної небезпеки!

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Палят стерню и лесосмуги а потом режут деревья и продают на дрова. Лесосмуги начали активно уничтожать после 2010 г, когда Верховная Рада передала их на баланс сельских рад. Без голов сельрад ничего не делается, все они на джипах рассекают.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button