Культура

Творчі колективи Кульбакінського будинку культури вдало виступили на фестивалі «Купальські зорі» на Херсонщині

Значною культурною подією на півдні України став минулого вікенду ХVІІ Всеукраїнський благодійний фестиваль «Купальські зорі», який проходив в м. Гола Пристань Херсонської області.

Як повідомило управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської ради, одразу два творчі колективи Кульбакінського будинку культури – вокальний колектив «Сузір’я» та театральна студія «Апельсин» – завдяки підтримці Кульбакінського заводу НАРП стали учасниками цього чудового фольклорного свята.

Виступи колективів проходили прямо на березі річки Конка на мальовничій Набережній. «Апельсини» саме для фестивалю підготували невеличку виставу «Купальська ніч», а «Сузір’я» приїхали завойовувати симпатії жюрі та глядачів з піснею «Ой, засватав…». Результатом творчого відрядження наших аматорів стали диплом учасника, яким відзначили вокальний колектив «Сузір’я», та диплом за ІІ місце, яким нагородили театральну студію «Апельсин».

«А ще всі отримали море драйву, позитиву, досвіду, цікавого спілкування. Одним словом, попрацювали і відпочили на славу. І купалися, і на волах каталися, і кольоровим фонтаном милувалися, і в шоу фарб участь брали, і куліш козацький куштували (як зізнались «апельсини», з таким задоволенням кашу вони не їли ще ніколи). Також миколаївські аматори відвідали конкурс «Купальська красуня», що проходив в рамках фестивалю, концерт співачки Альоші, насолодилися фаєр-шоу та величезним феєрверком. І тепер з нетерпінням чекають наступного літа, аби поїхати вже на ХVІІІ Всеукраїнський благодійний фестиваль «Купальські зорі», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button