Общество

«Що за нафіг?», - мешканець Корабельного району обурений "варварською" обрізкою дерев

Мешканець Миколаєва Василь Щедров висловив обурення тим, як підрядні організації варварськи обрізали дерева у Корабельному районі.

Про це він написав у групі «Contact Center при Миколаївській міській раді» у соцмережі Facebook.

«Щиро дякую, що в кінці кінців таки було проведено роботу з благоустрою біля Старого БК у Корабельному районі, але скажіть мені навіщо було нищити два таких здоровезних дерева???? Що робить підрядник та чому допущені такі речі? Навмисно під’їхав близько, аби сфотографувати, що вони знаходяться не на пішохідних перехрестях, а поруч з ними і жодним чином не заважають облаштовувати пішохідні зону та не заважали огляду при русі на авто!!! Що за нафіг і хто за це понесе персональну відповідальність?», — йдеться у повідомленні.

За його словами, в таку спеку ці два дерева приречені на загибель:

«Ви хоч розумієте, що в таку спеку це два живих трупи а не дерева? Ну от чому все робиться через Ж…. Невже бажання когось заробити на деревині таке велике? Прохання пояснити дії на публічно покарати винних! Капець!!!», — написав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. на тополе ничего заработать невозможно - это дерево ни к чему не годно, а горит как пух за минуты сгорает и толку никакого...ценность этого дерева нулевая, за то срача и пуха от него выше крыши

    1. Да, тополь такое размера больше вредит, тротуар корнями ломает и пух конечно же людям приносит неудобство а еще от тлеющей сигареты хорошо горит .

      Тут вопрос в другом, когда на их место высадят новые деревья?

      Вот на ост.Универсам спилили, посадили новые и все выросло и красиво стало) а главное пуха нет.

  2. Так, дебілізм процвітає! Якщо пройти по Богоявленському проспекту можно побачити велику кількість повністю відкритих галявин, яких слід засаджувати деревами та кущами. Але скілько дерев було посадженно на проспекті за останній рік? Жодного! Вони тілько нищити вміють!

  3. Треба всі тополі у Миколаєві викорчувати, це не дерево, це постійна проблема!
    Оце обрізані дерева тільки викорчовувать!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button