ОбществоЭкономика

14 мільйонів гривень з міського бюджету отримала адміністрація Корабельного району в 2018 році "на дороги". Куди пішли ці гроші

Адміністрація Корабельного району отримала майже 14 млн грн на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури у 2018 році.

Про це йдеться у пояснювальній записці до звіту про виконання міського бюджету міста Миколаєва за 2018 рік.

Так, із загального фонду міського бюджету Адміністрація Корабельного району отримала 1 мільйон 758,7 тисяч гривень.

За ці гроші було виконано роботи за наступними адресами:

вул. Гетьмана Сагайдачного від буд.№121 до буд.№269, вул. Ольшанців від пр. Богоявленського до Об’їзної дороги, пров. 1-й Шосейний до пров. Шосейний, вул. Рибній від вул. Самойловича до міні-стадіону, вул. Кобзарська від вул. Гетьмана Мазепи, проспекту Богоявленський від буд.294 до буд.298, пров. Богдана Хмельницького, вул. Доктора Самойловича, 5-а, вул. Січових Стрільців, вул. Космонавта Волкова, вул. Балтійській (виїзд на проспект Богоявленський), пров. 4-й Братський (буртик).

Варто зазначити, що по всьому місту на ці роботи було направлено із загального фонду 45 863 200 грн.

Із спеціального фонду міського бюджету Адміністрація Корабельного району отримала 12 192 900 грн.

За ці гроші було виконано роботи за наступними адресами:

пров. Ліванова, вул. Єсеніна від №77 до вул. Фруктової, вул. Галицинівській від буд. 50 до вул. Лесі Українки, вул. Металургів від вул. Леваневського до вул. Львівської, пров. 2-й Братський, вул. Рибна від вул. Янтарної до вул. Торгової, пров. М.Рибальченко від вул. Кобзарської до №60 по вул. Адм. Ушакова, пров. Шосейному від пр. Богоявленського до пров. 1-й Шосейний, вулиці Ударна від вул. Родинної до вул. Гагаріна, провулку Широкому, вул. Приозерній від Об’їзної дороги до буд. №178, вул. Приозерній від пр. Богоявленського до вул. Академіка Рильського, пров. М.Рибальченко від вул. Кобзарської до №2, вул. Торгова ріг вул. Рильського, вул. Волгоградська від пр. Богоявленського до вул. Рибної, вул. Рибній від вул. Торгової до причалу №13.

Варто зазначити, що по всьому місту на ці роботи було направлено із спеціального фонду 44 мільйона гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Пожалуйста если даете такую информацию , то давайте и стоимость м2 и выполнение объемы .

  2. По ул. Рыбной от ул. Торговой до причала 17 никто дорогу не делал, а деньги в карман положили!!!

  3. Хм куда пошли деньги, уи коль назвали так статью то и фамилии в студию, потомучто дорог как небыли так и нет

  4. От улици Родинной до Гагарина серьйозно?? Даже половину участка по расстоянию не сделали... От Гагарина до улици Жукова только сделали, а это всего лишь третья часть... Зачем так открыто дурить???

  5. Уже 4 года обещают сделать квартал на Жукова от проспекта до Рыльского.в отписках обещание на следующий год мол нет денег пока, а по документам сделана уже как 2 года .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button