Спорт

Травмування, порушення, видалення... На футбольному полі в запеклій боротьбі зустрілися "Ольвія" та «Автогранд Миколаїв» (Фото)

21 червня на штучному футбольному полі спорткомплексу «Зоря» у рамках чемпіонату міста Миколаєва відбулась зустріч 11-го туру двох сильних команд, які представляють першу лігу: «Ольвія» та «Автогранд Миколаїв».

Обидві команди посідали на той момент перші місця турнірної таблиці, тому любителі футболу взагалі та вболівальники саме цих відважних чоловіків мали за мету насамперед побачити яскраву та запальну боротьбу за перемогу.

Ці команди не перший раз зустрічаються, змагаючись за лідерство на полі. На минулій зустрічі перевага була на боці портовиків, які обіграли автограндівців з рахунком 4:3, і ця обставина ще більше підігравала зацікавленість до чергового матчу.

На цей раз арбітрами гри працювали Афонін, Капуста, Філон. Спостерігачем арбітражу — Пономаренко.


Тайм одразу ж розпочався з активних дій «Ольвії»: команда декілька разів наближалась до воріт «Автогранду», однак забити м’яча у ворота так і не вдалось. У свою чергу «автограндівці», недивлячись на перші хвилини активності портовиків, і не думали здаватись, а продовжували боротьбу, використовуючи усі можливості, та й відкрили рахунок на 11-й хвилині (забив Олег Приходько).

Недивлячись на відкритий рахунок не в свою користь, «Ольвія» на вищому рівні продовжувала боротьбу та намагалась усіма своїми силами наздогнати «Автогранд Миколаїв», створюючи велику кількість небезпечних моментів для суперника. На 33-й хвилині «Ольвія» мала можливість зрівняти рахунок завдяки пенальті, однак щось пішло не так, і м’яч не потрапив у ворота. Перша половина гри завершилася з рахунком 1:0 на користь «Автогранду».

Другий тайм розпочався не менш жваво, ніж перший. Недивлячись на перевагу опонента, «Ольвія» чудово трималась «на полі бою» та мала на меті перш за все вирівняти рахунок, а надалі — вийти вперед.

Портовики неодноразово намагалась реалізувати кутовий та робили величезну кількість атак, і в один із створених ними небезпечних моментів, на 54-ій хвилині відбувся автогол (Остапенко з «Автогранду» відправив м’яча до своїх же воріт).

Ще довгий час команди змагались на футбольному полі, однак рахунок більше не змінювався.

Під час боротьби гравці обох команд йшли на різні маневри (що не завжди входило у рамки правил гри), тим самим спричиняючи порушення та травмування. Так, наприклад, під час матчу отримав травму ноги лідер команди «Ольвія» Сергій Катєлін, що стало причиною звернення по допомогу до медичного працівника. Діставалося й іншим…


Тож, були і попередження, і навіть вилучення гравців (з обох команд) з поля.

Остаточний рахунок зустрічі 1:1.

На даний момент «Ольвія» займає перше місце у турнірній таблиці, друге — «Ролер-Центр», третє — ЧП «Семенов». До того ж, найкращим бомбарбиром чемпіонату залишається гравець «Ольвії» Антон Колихалов, який забив вже 17 голів! З такими результатами футболісти вийшла на літні канікули.

Наступна гра «Ольвії» відбудеться на початку серпня, команда зустрінеться з  футболістами «Нечаяне».

Ярослава Шевчук

Читайте також: Стрімголов до перемоги: огляд футбольного матчу «Ольвія» — «Гранд»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button