Спорт

Фортуна хоче випробувати команду стивідорів на згуртованість та жагу до перемоги: футболісти "Ольвії" зустрілись з "ЮШК" (Фото)

12 червня на футбольному полі міського центрального стадіону в Миколаєві, в рамках 10-го туру першої ліги чемпіонату міста з футболу, змагалися за перемогу команди «ЮШК» (зелена форма) та «Ольвія» (синя форма).

Цього разу арбітрами матчу були: Філон, Піскер, Антонов. Спостерігач арбітражу: Комаренко.

Вже за традицією цьогорічного сезону гра розпочалася з лідиручої позиції на футбольному полі «Ольвії». З перших хвилин тайму портовики робили атаки, що одразу ж принесло команді перший гол (відкрив рахунок на 4-ій хвилині гравець під номером 7 Віктор Ходоровський).

Недивлячись на такий стрімкий початок, продовжувалась гра не менш яскраво. Якщо «Ольвія» прагнула до збільшення реалізованих у голи атак, то гравці «ЮШК» намагались хоча б вирівняти рахунок. Така ситуація боротьби за м’яч тривала на полі до 21-ї та 26-ї хвилин під час, яких нарешті портовики забивали та тим самим безсумнівно виривались у перед: відзначився двома голами підряд Антон Колихалов.

Перевага у кількості 3-ох голів «Ольвію» не спиняла на досягнутому забивши у ворота «ЮШК», ще гол забив Віктор Ходоровський. Остаточний результат першого тайму — 4:0 на користь «Ольвії».


Якщо за традицією перший тайм для команди «Ольвія» видається на славу продуктивним, то другий тайм — достатньо складним та непередбачуваним своїми результатами. У чому секрет такої ситуації — невідомо, адже «Ольвія» під час другого тайму неодноразово впритул наближається до воріт противника, та процент повноцінної реалізації із великої кількості можливостей досить малий. Однак, мабуть, не даючи простих матчів, фортуна хоче випробувати команду стивідорів на згуртованість, підготовку та жагу до перемоги. Під час другої частини тайму «Ольвії» вдалось забити 1 гол (Антон Колихалов, 73-я хвилина), а ось «ЮШК» після перерви, вивчивши слабкі місця портовиків, зміг забити 2 м’ячі (Дяков, 64-а хвилина, Лянзберг, 78-а хвилина).

Однак, недивлячись на складнощі, «Ольвія» перемогла у цій затятій боротьбі з результатом 5:2.


Отримували попередження протягом усієї гри гравці обох команд: Кузьмін (33) — Стангріт (38), Зміївський (89), Абрамов (89).


Хочеться зазначити, що «Ольвія» у цьому сезоні продовжує тримати лаври першості не лише у турнірній таблиці першої ліги, а й відзначається команда і кращим бомбардиром.Так, на даний момент гравець команди (під номером 9) Антон Колихалов займає перше місце — 17 очок.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button