Общество

Нагадали трагічні випадки: рятувальники провели "рейдове відпрацювання" на пляжі "Чайка" в Корабельному районі

Поблизу водойм можна зустріти велику кількість відпочиваючих. Рятувальники, в свою чергу, «озброївшись» тематичними листівками вирушають у рейди…

8 червня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели рейдове відпрацювання пляжних зон м. Миколаєва (у тому числі побували й на пляжі «Чайка» в Корабельному районі). Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Рятувальники, охопивши значну кількість дорослих і малих, говорили про необхідність дотримання правил безпечної поведінки. Рейдовики акцентували увагу на тому, що з особливою обережністю слід поводитись при купанні на надувних матрацах та кругах. У вітряну погоду та при наявності течії їх може віднести на значну відстань, що небезпечно.

Увагу дорослих акцентували на тому, що діти ні в якому разі не повинні самостійно ходити до водойм й нагадали трагічні випадки, які виникли на території нашої області. Також говорили про заборону купання у невідомих та необладнаних рятувальними постами місць.

«Рятувальники Миколаївщини звертаються до мешканців та гостей нашого краю! Будьте відповідальними, не заходьте у воду у нетверезому стані, довго не знаходьтесь під прямими променями сонця, особливо в пору спеки! Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку “101”! Пам’ятайте, вода не пробачає помилок!», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Нет, лучше побольше пивнух. Они прибыль приносят. Куча бухих родоков красных от водяры на солнце. Бегающие без присмотра дети. Это хорошо, чем спасатель, которому еще и зарплату плати - так и будет(

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button