Общество

«Літо, книга, я і друзі!»: в Балабанівці відкрився літній бібліокемп у місцевій бібліотеці

Сьогодні, 7 червня, відбулося свято «Літо, книга, я і друзі!» з нагоди урочистого відкриття оновленого та осучасненого бібліотечного дворика – літнього бібліокемпу бібліотеки-філіалу № 17 Централізованої бібліотечної системи для дорослих, яка розташована у Балабанівці.

Як йдеться у листі, який надійшов на редакційну пошту «Корабелов.Инфо», захід приурочено до Міжнародного дня друзів, а облаштування бібліокемпу здійснено за кошти міського бюджету при активному сприянні адміністрації Корабельного району.

«В основу оновлення прибібліотечної території покладено принцип кемпінгу, де будь-який подорожній може зупинитися, відпочити та розважитися як наодинці, так і всією родиною. Поряд з бібліотекою встановлено дитячий ігровий комплекс з гіркою, гойдалкою, спортивним спорядженням; дві альтанки для занять творчістю, користування гаджетами, спілкування; лавку-гойдалку для читання книг, а також тенісний стіл для активного відпочинку всією родиною. Бібліокемп має вільне wifi-покриття», — йдеться у листі.

Наразі в мікрорайоні Балабанівка бібліотека №17 є єдиним закладом культури, в якому створено комфортний майданчик просто неба для спілкування та змістовного дозвілля містян, їхнього розвитку і розваг.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button