Спорт

"Игра развивалась по очень крутому сценарию": на футбольному полі зустрілись "Ольвія" та "Арарат"

5 травня на Центральному міському стадіоні відбувся матч 9-го туру чемпіонату міста Миколаєва з футболу між представниками першої ліги — командами «Ольвія» (портовики держпідприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», синя форма) та «Арарат» (темна форма).

Арбітри матчу: Колісник, Піскер, Чернега. Спостерігач арбітражу — Клигін.

Недивлячись на погодні умови, цей післядощовий вечір відзначився гарячою боротьбою обох команд за перемогу та несподіваним результатом для вболівальників.

Перший тайм розпочався з явної лідируючої позиції портовиків, «Ольвія» демонструвала швидкість на полі, кмітливість у перехватах м’яча та сильну, зібрану гру.

«Ольвія» відкрила рахунок на 11-й хвилині (забив Антон Колихалов), та на цьому не спинилася і до кінця тайму провела ще 3 голи (Віктор Ходоровський).

Портовики вдало проводять першу частину гри, однак під кінець тайму «Арарат» робить натиск та забиває портовикам. Тож, команди виходять на перерву з результатом 4:1 на користь «Ольвії».

Другий тайм видався занадто напруженим для гравців «Ольвія», вони впритул декілька разів підходили до воріт суперника, однак м’яч оминав ворота. «Арарат», у свою чергу, увесь другий тайм рухався вперед та не збавляв обертів і тим самим влучно робив атаки. У ворота «Ольвії» в другому таймі забили голи Чаус (на 55-ій хвилині) та Малиновський (на 79-ій, з пенальті).

Остаточний результат матчу — 4:3 на користь «Ольвії».

Попередження отримали в цьому матчі гравці обох команд: Моісеєнко (15), Малиновський (59), Чаус (66), Іванов (71) – Едалов (15), Зігура (74), Катєлін (79), Абрамов (82).

Поділився своїми думками щодо матчу з «Араратом» капітан команди «Ольвія» Сергій Катєлін:

“Игра с Араратом развивалась по очень крутому сценарию, первый тайм был за “Ольвией” полностью, провели очень-очень много острых атак, нанесли очень много ударов по воротам, что и реализовалось в забитые голы, то есть первый тайм мы закончили со счетом 4:1. Хотя могли забивать и 6, и 7. Второй тайм начали на “одной” ноге, то есть вышли расслабленные полностью, решили, что мы выиграли эту игру. Вторые таймы — это у нас болезнь, я заметил очень сильно по нашему турниру, первый тайм выносим на ура, второй тайм становится для нас кошмаром. Ну, что в итоге: мы провели опять кучу атак, но не забили ни одного гола во втором тайме, то есть реализовывали эти моменты с такой вальяжностью, что просто не забивали голы.

А соперник, в свою очередь, забив первый гол, почувствовал “кровь”, как говорится, и нашел слабое место в нашей обороне, которое прорывало раз за разом. Игра, конечно, закончилась для нас позитивно, мы выиграли со счетом 4:3, но со вторыми таймами нужно что-то делать, и с дисциплиной, будем работать.

Хочу поблагодарить парней: все дотянули матч здоровски, на замену люди выходили — игру не портили, три очка в копилке, идем дальше. Хотелось бы также поблагодарить руководство  предприятия за то, что способствует развитию команды, способствует тому, что наша команда существует и играет, и показывает хорошие результаты. Спасибо большое нашему руководству!”

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button