Общество

У ритмі Дикого Западу: влітку в Дитячому центрі Корабельного району відкрився табір «Зоряний шанс»

Запальний Ковбой та драйвовий Індіанець перенеслись із дикого западу у 21 століття та стали яскравими героями на відкритті табору «Зоряний шанс» у Дитячому Центрі Корабельного району.

Про це на сторінці центру у Facebook повідомила Лілія Бабіна:

«Оце так свято, оце так емоції! Зала Дитячого Центру була як ніколи наповнена позитивними емоціями, радощами та сміхом. Радісно та трішечки сумно було на святі, адже сьогодні ми вітали і наших випускників які отримали свідоцтва про закінчення навчання у Дитячому Центрі. 16 творчих та обдарованих вихованців вже володіють каменем таланту (4 вихованки «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння», керівники Антоніна та Адріана Шевченко; вихованка гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Натхнення», керівник Олена Радченко; дві вихованки гуртка літературної творчості «Альтанка», керівник Ніна Паламарчук; вихованець «Зразкового художнього колективу» духового оркестру, керівник Семен Денькович; дві вихованки театрального колективу «Бенефіс», керівник Ольга Зацеркляна; шість вихованок «Зразкового художнього колективу» декоративно-ужиткового мистецтва «Родзинка», керівник Анастасія Івашкіна)».

Також вона зазначила, що малечу Дитячого Центру чекають ще цілий місяць ігор, розваг, цікавих несподіванок та радощів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дяди организаторы, расскажите деткам что стало с "индеанцами" в Америке, как дяди ковбои уничтожали их целыми селениями и какой был "Зоряный шанс" у их детей. Неужели вы думаете, что у ваших деток другой шанс чем у деток индейцев с резервации США?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button