Происшествия

Була в гостях у чоловіка, а коли той заснув, "обчистила" його... Корабельний райсуд відправив крадійку-рецидивістку до тюрми

29 травня 2019 р. Корабельний районний суд міста Миколаєва (суддя Тетяна Головіна), виніс вирок, розглянувши матеріали кримінального провадження за обвинуваченням Тетяни Сліпець за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно).

Раніше жінка вже була 6 разів судима, в тому числі й за аналогічною статтею Кримінального Кодексу.

Цього разу судом було встановлено, що Тетяна Сліпець 21.03.2019 (близько 19:30), знаходячись у квартирі будинку по вул. Олега Ольжича у м. Миколаєві, скориставшись тим, що за нею ніхто не спостерігає, таємно викрала майно, належне Юрію Б. (мобільний телефон вартістю 766,67 грн., карту пам`яті на 4 ГБ вартістю 100 грн., портативну колонку вартістю 1 116, 33 грн.).

Обвинувачена розповіла, що в той день перебувала у потерпілого в гостях, та коли останній заснув, викрала зазначене майно. Телефон заклала до ломбарду, отримані гроші витратила на власні потреби, карту пам`яті викрала. На даний час нею повністю відшкодована потерпілому шкода, вона йому сплатила вартість викупленого ним телефону та добровільно повернула портативну колонку.

Тетяна Сліпець свою вину визнала повністю, у вчиненому розкаялася, в судовому засіданні не оспорювала обставин таємного викрадення нею майна потерпілого.

Постраждалий зазначив, що на даний час претензій до обвинуваченої не має, та просив строго її не карати.

Однак суд вважає, що для досягнення цілей покарання, задля запобігання вчинення обвинуваченою нових злочинів, виправлення обвинуваченої можливе тільки при призначенні міри покарання в умовах ізоляції від суспільства у вигляді арешту. Так, суд ухвалив визнати Тетяну Сліпець винною за ч.2 ст. 185 КК України та призначити їй покарання у виді 6 місяців арешту.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку до Миколаївського апеляційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Слышал жалуются то работы нет, то страна хреновая.Да хреновая, но работа есть, это отмазка для тех кто работать не хочет.Каждый сам выбирает свою судьбу

  2. 10 лямов народу выехало, грузчиков на сандоре не хватает, не хотят за 10 тыщ работать.

    1. а ты считаешь 10 000 нормальная зарплата?это первое ....и второе это то что каждый сам решает работать ему или нет ....то что воровство преступление это да....а если человек не ворует то оесли средства позволяют то можно не работать ....а за 10 000 сам паши ...урод

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button